Home > Lifestyle > Stiri > Personalități gay – Theodore Raymond

Personalități gay – Theodore Raymond

Născut la Minneapolis, micul Theodore Raymond își începe cariera la doar 5 ani, pe scena teatrului Guthrie Theater, unde se întoarce peste ani, când are ocazia să-și arate talentul actoricesc, pe aceiași scenă unde a debutat.

Cariera lui promițătoare îl împinge să abandoneze orașul său natal și se transferă la New York, unde apare în câteva spectacole pe Broadway și în particular filmul ‘Noises Off’. În anul 2003 primește nominalizarea Drama Desk Awards, pentru magnifica interpretare în spectacolul Scattergood.

Adevăratul succes al artistului, cunoscut și sub numele de "T.R. Knight" începe odată cu filmarile la celebrul ‘Grey’s Anatomy’, producție care a contribuit la popularitatea, valoarea și seriozitatea lui.
A recunoscut oficial că este gay, în exclusivitate pentru revista People: " Îmi imaginez că sunt o mulțime de întrebări cu privire la orientarea mea sexuala, doresc să evit bârfele care nu sunt necesare. Doresc să țin pentru mine viața mea privată, iar faptul că sunt gay nu este cel mai important lucru care se poate spune despre mine"

Grey’s Anatomy a stârnit foarte multe controverse și în același timp este unul din cele mai cunoscute seriale. Discriminare sau nu? Imediat după ce a recunoscut orientarea sexuală, producătorii serialului au luat hotărârea de a nu mai prelungi contractul cu actorul Isaiah Washington și se pare că unul dintre motive a fost faptul că acesta a fost auzit în nenumarate rânduri numindu-și colegul, T.R. Knight, poponar…


Articole asemanatoare
Katherine Heigl vrea să se întoarcă la Grey’s Anatomy
Angajatul gay : sfaturi pentru locul de muncă
Copiii gay ai celebrităților
Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Joe Oppedisano

Loading...

Comenteaza acest articol

Personalități gay – Theodore Raymond

by admin   1 min
0