Tabu
lifestyle

MIHAELA RADULESCU despre urmarirea ANDREEI MARIN de catre paparazzi!

Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea Andreei Marin în conflictul cu paparazzi. “Noi suntem persoane publice într-o ţară şi atât. Paparazzi nu au o limită acum, mai ales dacă legislaţia nu este foarte riguroasă. Ar trebui ca vedetele să îşi facă o asociaţie şi să lupte împreună pentru cauza noastră”, a povestit aceasta la emisiunea Acces Direct.
Aceasta a adăugat: “Nu cred că revistele de scandal au vreo limită, fenomenul este unul global. A fi persoană publică înseamnă a livra o imagine publicului şi e firesc să ne dorim să o apărăm. Şi de multe ori mergem la tribunal să cerem un leu despăgubire pentru a ni se face dreptate”.
Mihaela Rădulescu a continuat: “E groaznic să ţi se întâmple asta şi să trebuiască să-i explici asta unui copil. Nu pot prietenii noştri să înţeleagă, dar un copil. Reacţia Andreei e normală, îşi apără copilul şi nu poţi să o contrazici. Dar nu prea avem ce face. E bine că mie nu mi se mai întâmplă asta decât foarte rar şi în doze foarte mici”.
Vedeta a concluzionat: “Am trăit asta pe propria piele, am avut toate tipurile de nervi, însă am înţeles că asta face parte din viaţa noastră. E pachetul cu care trebuie să trăim pentru că suntem celebri. Ăsta e un barometru al succesului. Presa de scandal nu e interesată de vedetele neinteresante”.
Cât despre viaţa ei, Mihaela a spus: “Mi-as mai dori sa am copii, însă mă gândesc ca pe viitor să adopt unul. Dar nu am de gând să mă mai căsătoresc”.

Mai mult: Mihaela Rădulescu: “E groaznic ce a păţit Andreea Marin” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Parfum Dorin Negrău – pour femme

realitatea

Åžcoala de la Roma la MNAR

realitatea

Copiii lui Michael jackson, implicați într-un accident auto

realitatea

BILL CLINTON – scandal sexual in Argentina / FOTO NUD cu vedeta care il acuza!

Meserii care nu există încă în România: Coolhunter

realitatea

Mariah Carey știe cum să își potolească poftele de gravidă

realitatea

Scrie un comentariu