Home > Agenda > stiri > ‘NICOLETA LUCIU’ cu DECOLTEU IMENS da peste cap dezbaterea prezidentiala din Mexic / FOTO incredibile

‘NICOLETA LUCIU’ cu DECOLTEU IMENS da peste cap dezbaterea prezidentiala din Mexic / FOTO incredibile

Cum ar fi daca NICOLETA LUCIU ar aparea in cadru la dezbaterile politice?!? JULIA ORAYEN, fost Iepuras Playboy, a monopolizat atentia la dezbaterea final dintre cei patru candidati, la presedintia Mexicului. La inceputul dezbaterii,  asistenta cu forme apetisante, imbracata cu o rochie care ii scoatea curbele in evidenta si cu un decolteu generos, a trecut pe la fiecare candidat cu o cutie in care se aflau biletele care decideau ordinea luarii cuvantului.

Femeia misterioasa a furat spectacolul pret de cateva secunde. Nimeni nu a mai avut ochi pentru cei patru candidati si toate privirile s-au indreptat spre Julia Orayen, model si fost Iepuras Playboy (VEZI GALERIA FOTO). Bruneta sexy a aparut pe ecrane doar 30 de secunde, un timp foarte scurt, dar suficient sa declanseze comentarii care aproape ca le-au intrecut ca numar pe cele despre dezbaterea in sine.

Cel mai bun candidat a fost… fata in alb si cu decolteu, de la inceput”, a comentat fostul ministru de externe mexican Jorge Castaneda, actualmente profesor la Universitatea din New York.

Alfredo Figueroa, directorul Institutului Electoral Federal, care a organizat dezbaterea, si-a atras numeroase critici pentru aceasta “scapare”. El a invinuit, insa, firma de productie pentru asta, spunand ca a cerut in mod expres ca asistenta sa poarte o rochie sobra.

Singura femeie candidat care a participat la dezbatere, Josefina Vazquez Mota, a spus ca primul ei gand a fost ca Orayen este “foarte atragatoare”, dar ca rochia era nepotrivita.

Daca NICOLETA LUCIU ar imparti biletele la dezbaterea pentru Primaria Generala a Bucurestiului intre Sorin Oprescu, Silviu Prigoana, Anghel Iordanescu si Gigi Becali, la cine si, mai ales, la ce s-ar uita lumea?

Articole asemanatoare
Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India
Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!

Loading...

Comenteaza acest articol

‘NICOLETA LUCIU’ cu DECOLTEU IMENS da peste cap dezbaterea prezidentiala din Mexic / FOTO incredibile

by realitatea   1 min
0