Tabu
lifestyle

Mihaela Radulescu – despartire de Dani Otil? Sau strategie de PR?

Mihaela Rădulescu, invitată într-o emisiune tv la postul Kanal D, a evitat de-a lungul întregului interviu, orice aluzie la iubitul ei, Dani Oţil.

Ba mai mult, la un moment dat, prezentatoarea tv a recunoscut că există o persoană căreia îi simte lipsa. “E cineva de care îmi este foarte dor”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea Cancan Tv.

Ea a uimit şi cu următoarea declaraţie, care lasă loc la multe interpretări: “Nu ştiu să numesc un bărbat din viaţa mea care nu m-a înşelat”.

Mihaela Rădulescu, DECLARAŢIE ŞOC: “Nu ştiu să numesc un bărbat din viaţa mea care nu m-a înşelat”

Şi imediat speculaţiile au început… “Mihaela Rădulescu şi Oţil s-au despărţit?”, a fost astăzi întrebarea la ordinea zilei.

Contactat de reporterii de la “drept la ţintă”, Dani Oţil a încercat să se eschiveze de la un răspuns ferm: “Dacă asta ar schimba cursul istoriei, ar face ca leul să nu mai scadă în raport cu euro sau ar rezolva problema grecilor ţi-aş raspunde cu litere de aur. Pentru că nu se întâmplă asta o să accept să nu răspund la întrebarea asta”.

Dani Oțil a mințit-o pe Mihaela Rădulescu timp de 1.200 km. Află de ce!

Totuşi, el a dat şi nişte indicii, care însă pot fi interpretate oricum: “În weekend o să am o cursă foarte dificilă, pentru care mă pregătesc încă din ianuarie. Sunt concentrat pe alte lucruri. Şi tocmai mi se spunea prin SMS să am mare grijă de mine. Şi eu am răspuns că o să am şi am semnat cu te iubesc, dar nu pot să zic mai mult”.

Mai mult: Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au despărţit? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Totusi, exista voci care sustin ca toata tevatura iscata de Mihaela in aceste zile nu e decat o strategie de pr menita sa revitalizeze emisiunea ei tv care a pornit cu stangul. Reamintim ca, la prima editie, Alegerile Mihaelei nu a reusit sa faca decat jumatate din ratingul Corinei Chiriac pe National TV…

ARTICOLE SIMILARE

Prima poză cu mormântul lui Michael!

realitatea

Chris Brown agaţă femei folosind replici şocante

realitatea

Coafura de 40.000 de dolari a lui Jennifer Aniston

realitatea

Prigoana s-a despartit de SUNCA lui Bahmuteanu!

CUM ARATA prima şi marea iubire a lui Botezatu

Grupul Realitatea-Cațavencu anunță cifre și mișcări importante pentru piața new media

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu