Tabu
Image default
LIFESTYLE

ESCROCHERIE MEDICALA? Serban Ionescu nu are boala Lyme! AFLA ADEVARUL

Lucian Mândruţă susţine că boala reală a actorului Şerban Ionescu este umbrită de diagnosticul fals şi folosită ca instrument de marketing de către diverse persoane pentru a face bani.

“Povestea lui Şerban Ionescu, pe care nu v-o spune nimeni: Nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofica, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse. Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic “deştept” şi-ar face o clinică să te dea răcit. Bine, un pic mai rău răcit”, a scris Lucian Mândruţă pe contul personal de Facebook.

Şerban Ionescu a plecat din spital. S-a externat la cerere, se tratează la prieteni

Omul de televiziune este convins că actorul Şerban Ionescu a ştiut de la bun început că suferă de cu totul altceva, iar câţiva medici escroci au amplificat totul pentru câştiguri materiale semnificative.

“Boala Lyme e o modă. Şi-o ocazie de profit: în acest moment fiecare proprietar de câine urban a dat deja câteva zeci de lei, dacă nu euro, pe alifii şi zgarde magice care să le ţină pe bietele căpuşe nevinovate.

Tăcerea medicilor de calitate face ca escrocheria hoţilor, organizaţi şi profitori să meargă mai departe, până la ştiri de televiziune care duc la panică şi la zeci de diagnostice greşite. Gaşca asta (care cuprinde, dacă va puteţi imagina, inclusiv un veterinar) face bani grei copiind un model unguresc, o escrocherie pionierată într-o clinică din Debreţin.

Ipoteză şocantă: medicii l-au diagnosticat greşit pe Șerban Ionescu?

Mi-e jenă de toată tevatura asta şi mai ales mi-e jenă de voi cei care, în commenturile următoare mă veţi acuza că n-am suflet, inimă, şi mai ştiu ce alte organe. Dar adevărul e că SLA nu are leac şi când nu ai leac, te agăţi de orice.

Inclusiv de o minciună. Pe care acum o repetă toată România, în frunte cu premierul care aprobă un mega-buget că să aflăm ceva ce Şerban Ionescu şi familia ştiau de mai multă vreme.

Ştiu, ştiu, e doar PR. Dar cu banii aia poate chiar puteam să salvăm un copil vindecabil. Din Tecuci (să spunem un oraş la întâmplare), vinovat între altele şi de faptul că nu e celebru”.
Mai mult: Lucian Mândruţă aruncă bomba: “Şerban Ionescu nu are nici o boală Lyme. Are o boală fără leac” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Abia iesit din spital, actorul are alta initiativa. Divorteaza!

Cererea de divorţ va fi depusă de avocatul lui Şerban Ionescu, luni, la Judecătoria sectorului 3, când va fi şi înregistrată. Motivul separării este pus pe seama soţiei, şi anume presupusa infidelitate a acesteia. Actriţa Magda Catone ar avea o relaţie extraconjugală de mai mulţi ani.

Cei doi soţi nu sunt la prima ceartă şi prima intenţie de separare. În 2010, Magda Catone a fost cea care a depus cerere de divorţ. După mai multe termene însă, cei doi s-au împăcat şi au decis să mai dea o şansă căsătoriei lor. De data aceasta, Şerban Ionescu e cel care solicită divorţul, convins că nu se mai poate face nimic pentru a salva căsnicia care durează de 30 de ani. El şi-a anunţat apropiaţii că nu va fi un divorț cu scandal şi e dispus să rupă mariajul chiar din culpa sa. În urmă cu câteva zile, actorul a cerut să părăsească spitalul şi să primească tratament în casa unor prieteni apropiaţi, urmând să plece în zilele următoare într-o clinică specializată din străinătate.

Mai mult: Şerban Ionescu s-a decis: divorţează de Magda Catone – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cand spun “istorie” si “natura”, ma gandesc la Galati…

realitatea

Top 10 “alte” perversiuni sexuale

realitatea

Groapa de gunoi din Pasul Mestecăniș a fost terminată deși e stupidă și ilegală

Dora Constantinovici

Restaurant londonez recesionist

realitatea

MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

Ai un sot care joaca la pariuri? Iata cum poti sa il intelegi mai bine!

realitatea

Scrie un comentariu