Home > Lifestyle > Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Cove a decis să-şi oficializeze relaţia cu iubita lui, Florentina, după trei ani de iubire. Vedeta de la Kanal D şi iubita lui s-au cununat civil sâmbătă, la Starea Civilă a Sectorului 3, iar seara au avut cununia religioasă la biserică „Sf. Ilie” din Rahova, iar cheful l-au dat la un restaurant de lux din Cernica.

Naşii le-au fost Eduard Petru (Jighirgiu) şi soţia sa. Deşi Cove se află la al doilea mariaj, după Maria Movileanu, prezentatorul emisiunii „Jumătatea mea ştie” tot a avut emoţii. Cum era de aşteptat, mirii au fost cel mai admirat cuplu, mai ales pe ringul de dans.

Valsul mirilor a stârnind ropote de aplauze, iar un invitat pus pe şotii le-a acordat nota 10.

cove 1
Printre invitaţi s-au numărat: Paula Chirilă, Mihai Ghiţă, Mădălin Ionescu şi Cristina Şiscanu, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, Liviu Vârciu, Nicoleta şi Romică Ţociu, apoi Andra şi Cătălin Măruţă. Mireasa a fost furată de nişte colegi de-ai vedetei tv. „Până la urmă s-a furat mireasa, s-au ocupat de asta nişte colegi de-ai mei de la teatru”, a declarat Cove.

„A fost o petrecere la care chiar m-am simţit extraordinar, familia, prietenii mi-au fost alături. S-a cântat, s-a dansat, ne-am simţit bine până în zori. Dansul mirilor a fost special, pentru că nu repetasem pentru acest moment, pur şi simplu ne-am jucat, am improvizat. Sunt foarte fericit că am făcut pasul acesta”, a mai spus fericit, mirele.

Articole asemanatoare
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior
Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă
Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii
nuntă
O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Comenteaza acest articol

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

by   1 min
0