Home > Lifestyle > Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Cove a decis să-şi oficializeze relaţia cu iubita lui, Florentina, după trei ani de iubire. Vedeta de la Kanal D şi iubita lui s-au cununat civil sâmbătă, la Starea Civilă a Sectorului 3, iar seara au avut cununia religioasă la biserică „Sf. Ilie” din Rahova, iar cheful l-au dat la un restaurant de lux din Cernica.

Naşii le-au fost Eduard Petru (Jighirgiu) şi soţia sa. Deşi Cove se află la al doilea mariaj, după Maria Movileanu, prezentatorul emisiunii „Jumătatea mea ştie” tot a avut emoţii. Cum era de aşteptat, mirii au fost cel mai admirat cuplu, mai ales pe ringul de dans.

Valsul mirilor a stârnind ropote de aplauze, iar un invitat pus pe şotii le-a acordat nota 10.

cove 1
Printre invitaţi s-au numărat: Paula Chirilă, Mihai Ghiţă, Mădălin Ionescu şi Cristina Şiscanu, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, Liviu Vârciu, Nicoleta şi Romică Ţociu, apoi Andra şi Cătălin Măruţă. Mireasa a fost furată de nişte colegi de-ai vedetei tv. „Până la urmă s-a furat mireasa, s-au ocupat de asta nişte colegi de-ai mei de la teatru”, a declarat Cove.

„A fost o petrecere la care chiar m-am simţit extraordinar, familia, prietenii mi-au fost alături. S-a cântat, s-a dansat, ne-am simţit bine până în zori. Dansul mirilor a fost special, pentru că nu repetasem pentru acest moment, pur şi simplu ne-am jucat, am improvizat. Sunt foarte fericit că am făcut pasul acesta”, a mai spus fericit, mirele.

Articole asemanatoare
nuntă
O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie
Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex
inel de logodnă
Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul
pinterest
Trendurile de nuntă de pe Pinterest în 2018

Loading...

Comenteaza acest articol

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

by   1 min
0