Tabu
LIFESTYLE What's hot

Cove şi-a pupat mireasa toată nunta

Cove a decis să-şi oficializeze relaţia cu iubita lui, Florentina, după trei ani de iubire. Vedeta de la Kanal D şi iubita lui s-au cununat civil sâmbătă, la Starea Civilă a Sectorului 3, iar seara au avut cununia religioasă la biserică „Sf. Ilie” din Rahova, iar cheful l-au dat la un restaurant de lux din Cernica.

Naşii le-au fost Eduard Petru (Jighirgiu) şi soţia sa. Deşi Cove se află la al doilea mariaj, după Maria Movileanu, prezentatorul emisiunii „Jumătatea mea ştie” tot a avut emoţii. Cum era de aşteptat, mirii au fost cel mai admirat cuplu, mai ales pe ringul de dans.

Valsul mirilor a stârnind ropote de aplauze, iar un invitat pus pe şotii le-a acordat nota 10.

cove 1
Printre invitaţi s-au numărat: Paula Chirilă, Mihai Ghiţă, Mădălin Ionescu şi Cristina Şiscanu, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, Liviu Vârciu, Nicoleta şi Romică Ţociu, apoi Andra şi Cătălin Măruţă. Mireasa a fost furată de nişte colegi de-ai vedetei tv. „Până la urmă s-a furat mireasa, s-au ocupat de asta nişte colegi de-ai mei de la teatru”, a declarat Cove.

„A fost o petrecere la care chiar m-am simţit extraordinar, familia, prietenii mi-au fost alături. S-a cântat, s-a dansat, ne-am simţit bine până în zori. Dansul mirilor a fost special, pentru că nu repetasem pentru acest moment, pur şi simplu ne-am jucat, am improvizat. Sunt foarte fericit că am făcut pasul acesta”, a mai spus fericit, mirele.

ARTICOLE SIMILARE

ROXANA CIUHULESCU, dezvaluire la un an de la PLECAREA din PRO TV

RAZBOIUL continua! IULIA ALBU: “Există 5 lucruri pe care ANDREEA MARIN le face mai bine cu gura decât mine”

Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

O MARTURIE in exclusivitate despre FLOAREA LEONIDA! Ce a facut ea PRIMA dintre colegele ei!

realitatea

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Ce copii frumoşi are Ileana Lazariuc!

Scrie un comentariu