Tabu
lifestyle

Miley Cyrus, distrusa de vestea asta

Tish si Billy Ray Cyrus, parintii celebrei Miley Cyrus (a.k.a. Hannah Montana) au decis sa puna capat unei casnicii care a durat 19 ani.

Tish Cyrus este cea care a introdus actiunea de divort, sustinand ca intre cei doi exista diferenta prea mari. Interesant este ca decizia lui Tish vine la trei ani dupa ce Billy Ray a solicitat divortul, iar apoi a retras cererea in speranta ca cei doi vor reusi sa se inteleaga.
In 2010, cand Billy Ray a introdus actiunea de divort, cantaretul a precizat faima de care a ajuns sa se bucure Miley Cyrus a dezbinat familia.

Tish si Billy Ray au cinci copii, dintre care unul singur mai este minor. Tish a solicitat atat pensie alimentara, cat si custodia totala a minorului Noah Cyrus, oferindu-i tatalui posibilitatea unor vizite saptamanale. In plus, Tish a solicitat ca Billy Ray sa plateasca inclusiv avocatii ei.


Tish a precizat, pentru tmz.com, ca “problema divortului este una personala si cautam solutii care sa avantajeze pe toti membrii familiei”.

Dezamagit de situatie, Miley Cyrus a anuntat, pe un celebru site de socializare, ca cei doi ar fi trebuit sa comunice mai mult si mai des pentru a pune la punct problemele ivite.

ARTICOLE SIMILARE

Pentru nunta anului, Elena Basescu si-a ales domnisoara si cavalerul de onoare: POPONETZ!

Afla cat castiga Mircea Radu la “Din dragoste”!

Ultimul roman virgin – Gigel Frone

Fanii i-au furat adidașii lui Leonardo DiCaprio

realitatea

Topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă

Nu ştia NIMENI că e GRAVIDĂ! Claudia PAVEL, ex CREAM, a devenit MAMĂ

Scrie un comentariu