Tabu
lifestyle

Miley Cyrus, distrusa de vestea asta

Tish si Billy Ray Cyrus, parintii celebrei Miley Cyrus (a.k.a. Hannah Montana) au decis sa puna capat unei casnicii care a durat 19 ani.

Tish Cyrus este cea care a introdus actiunea de divort, sustinand ca intre cei doi exista diferenta prea mari. Interesant este ca decizia lui Tish vine la trei ani dupa ce Billy Ray a solicitat divortul, iar apoi a retras cererea in speranta ca cei doi vor reusi sa se inteleaga.
In 2010, cand Billy Ray a introdus actiunea de divort, cantaretul a precizat faima de care a ajuns sa se bucure Miley Cyrus a dezbinat familia.

Tish si Billy Ray au cinci copii, dintre care unul singur mai este minor. Tish a solicitat atat pensie alimentara, cat si custodia totala a minorului Noah Cyrus, oferindu-i tatalui posibilitatea unor vizite saptamanale. In plus, Tish a solicitat ca Billy Ray sa plateasca inclusiv avocatii ei.


Tish a precizat, pentru tmz.com, ca “problema divortului este una personala si cautam solutii care sa avantajeze pe toti membrii familiei”.

Dezamagit de situatie, Miley Cyrus a anuntat, pe un celebru site de socializare, ca cei doi ar fi trebuit sa comunice mai mult si mai des pentru a pune la punct problemele ivite.

ARTICOLE SIMILARE

Iata cum slabeste Mihaela Rădulescu si ce masura poarta la haine!

GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?

Bahmuţeanu a bătut palma cu Antena 2. Vezi ce salariu va avea!

Tara Reid goală în Playboy

realitatea

Christina Aguilera: Nu am fost o sfântă în timpul căsniciei!

realitatea

Occupy Gotham City

Scrie un comentariu