Tabu
Image default

MIRCEA BADEA despre ferparul lui IOAN RUS

Mircea Badea a lansat un atac nimicitor la fostul ministru de Interne, Ioan Rus, care a declarat că vedeta Antenei 3 ar fi un saltimbanc care își dă cu părerea. Realizatorul emisiunii “În gura presei” nu-l are deloc la inimă pe fost vicepreşedinte al PSD și se războiește cu acesta încă din 2003, de câte ori are ocazia.

Badea susține că nu-și dă cu părerea ci spune ceea ce am trăit și a văzut: “Vorbesc de Ioan Rus de 10 ani si vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca-l cunosc si i-am cunoscut rezultatele faptelor si actiunilor sale (…) Greșit. Eu nu-mi dau cu părerea. Eu spun ce am trăit și ce am văzut. Deci nu e o opinie, o părere. Spun fapte care s-au întâmplat. Nu ține de opinie, ci de memorie. Eu memorie am. Țin minte că Ioan Rus proteja infractori în poziția de ministru de Interne al guvernului Nastase și influneța inclusiv mersul justiției în județul Cluj (…) Eu îl urăsc pe Ioan Rus si asta nu e o opinie, il urasc cu toata fiinta mea. Îl detest. Îmi provoaca greața aparitia lui”, a declarat Badea, în cadrul emisiunii sale.

“Când ziceam nasoale de Ioan Rus..corecte, dar nasoale…venea lumea la mine și îmi spunea să-l las în pace că are cancer în gât și nu mai stă prea mult pe aici. Tot auzeam asta de la unul, de la altul, dar văd că nu a murit pentru că în continuare face gât, deci nu are probleme cu glanda (…) Îi promit că voi râde mult mult și voi face mimică bufă când voi citi ferparul său ” a conchis realizatorul TV.

Ioan Rus a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi trădat USL în timpul suspendării lui Traian Băsescu, printr-un atac la Mircea Badea: “Antena 3 are un saltimbanc care seara, de la 11, îşi tot dă cu părerea despre mine. În rest, nu m-a făcut nimeni trădător. N-am trădat pe nimeni”, a spus Ioan Rus, potrivit cotidianul.ro, menţionând că numărul alegătorilor de pe listele electorale pentru alegerile din decembrie este acelaşi cu cel pe care el l-a indicat în vară.

De ce-l urăște Badea pe Rus?

În 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase, când Ioan Rus ocupa postul de ministru de Interne, Mircea Badea a cumpărat împreuna cu Oreste o fabrică de chibrituri la Gherla, județul Cluj. A investit 200.000 de dolari, dar afacerea a eșuat și nu și-a mai recuperat banii. La vremea respectiva, Mircea Badea a protestat în fața Guvernului, folosindu-se de o portavoce și afișând doua pancarte sugestive. Pe cea din fata era scris: „În atentia Ministerului de Interne: nu mai protejati infractorii“, iar pe cea din spate: „Protestez împotriva amestecului politicului în justiție“.

Mai mult: Mircea Badea, atac la o persoană publică foarte cunoscută, care se presupune că are cancer la gât: “Îi promit că voi râde mult când voi citi ferparul său” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Scrie un comentariu