Tabu
lifestyle

Misterul lui James Franco

Despre James Franco, toată lumea are ceva bun de spus pentru că este un personaj mai mult decât complex. Pozitiv și complex. Tocmai această complexitate aduce o umbră de mister asupra feței pe care Franco o va afișa în timp ce va prezenta Oscarul alături de Anne Hathaway.

Pe de o parte, Franco ar putea avea o prezență extrem de serioasă prin prisma faptului că este nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal și este un fel de tocilar căruia îi place să învețe și să dea examene în continuu. O altă parte a complexității actorului este sensibilitatea. El scrie poezii, povestiri și, în plus, pictează. Prin urmare am putea vedea un franco boem. Calitatea pe care cei mai mulți speră să o vadă are, însă, în legătură cu latura lui amuzantă. Franco a arătat în mai multe rânduri că are simțul umorului, inclusiv în cadrul show-ului Saturday Night Live unde a făcut de multe ori mișto de el însuși.

Singura față nevăzută a lui Franco până în acest moment este cea de vedetă internațională. Actorul are o viață mai mult decât obșnuită, așa că o abordare de star la Oscar ar fi ceva inedit pentru el.

Anne Hathaway declara în urmă cu ceva vreme că nu a acceptat să prezinte Oscarul decât în momentul în care a aflat că va fi partenera lui Franco. Ea a spus la momentul respectiv: "James e atât de curajos și dornic să facă lucruri neconvenționale. Îmi era teamă că voi face unele greșeli, dar acum nu îmi mai e. Îmi e teamă că o să fac altele, în schimb!". 

ARTICOLE SIMILARE

Spice Girls s-ar putea reuni din nou

realitatea

Ethan Hawke, proaspăt tătic

realitatea

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

realitatea

MTR la festivalul Tamisei de la Londra

realitatea

SCOALA INIMILOR, o campanie pentru sustinerea educatiei in mediul de spital

Michael Douglas: “Am facut cancer la gat din cauza sexului oral”

Scrie un comentariu