Tabu
Image default
lifestyle

Misterul lui James Franco

Despre James Franco, toată lumea are ceva bun de spus pentru că este un personaj mai mult decât complex. Pozitiv și complex. Tocmai această complexitate aduce o umbră de mister asupra feței pe care Franco o va afișa în timp ce va prezenta Oscarul alături de Anne Hathaway.

Pe de o parte, Franco ar putea avea o prezență extrem de serioasă prin prisma faptului că este nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal și este un fel de tocilar căruia îi place să învețe și să dea examene în continuu. O altă parte a complexității actorului este sensibilitatea. El scrie poezii, povestiri și, în plus, pictează. Prin urmare am putea vedea un franco boem. Calitatea pe care cei mai mulți speră să o vadă are, însă, în legătură cu latura lui amuzantă. Franco a arătat în mai multe rânduri că are simțul umorului, inclusiv în cadrul show-ului Saturday Night Live unde a făcut de multe ori mișto de el însuși.

Singura față nevăzută a lui Franco până în acest moment este cea de vedetă internațională. Actorul are o viață mai mult decât obșnuită, așa că o abordare de star la Oscar ar fi ceva inedit pentru el.

Anne Hathaway declara în urmă cu ceva vreme că nu a acceptat să prezinte Oscarul decât în momentul în care a aflat că va fi partenera lui Franco. Ea a spus la momentul respectiv: "James e atât de curajos și dornic să facă lucruri neconvenționale. Îmi era teamă că voi face unele greșeli, dar acum nu îmi mai e. Îmi e teamă că o să fac altele, în schimb!". 

ARTICOLE SIMILARE

Meryl Streep, onorată de Kennedy Centre

realitatea

SIMONA GHERGHE isi pune cenusa in cap: “Ioana, nu am vrut sa radem de tine!”

Inna traieste Crazy Sexy Wild sarutand o fata!

Cea mai sexy GRAVIDUTA din lume – ADRIANA LIMA / FOTO superbe!

realitatea

Tabu de aprilie: Îngerii din jurul ei

realitatea

Sanii 3D ai lui Kate Winslet sunt interzisi in China!

realitatea

Scrie un comentariu