Tabu
Image default
lifestyle

Wonder Garage Sale, Popa Nan 82

La anotimp nou, si achizitii noi!

Primavara natura se innoieste, noi ne innoim garderoba si, evident, pentru aceasta, trebuie sa face loc in dulapuri si debarale.

De cate ori nu ai vrut sa renunti la diverse lucruri, fie ele de imbracat sau obiecte de prin casa, intr-o stare perfecta de functionare, dar care tie nu-ti mai erau de folos si totusi ti se rupea inima sa le arunci? Acum ai solutia perfecta: un garage sale chic.

Vino cu ce obiecte dragute ai pe acasa, prin dulap, prin pod sau prin garaj, pregateste-le frumos si ajuta-le sa isi gaseasca un nou proprietar. Ai la dispozitie o zi intreaga, pe 5 martie, de la ora 12 la ora 20, la Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Taxa de participare este de 50 de lei si iti punem la dispozitie un scaun si o modalitate de expunere, dar daca vrei sa iesi in evidenta, te asteptam pe tine cu o expunere cat mai creativa.

Taxa de intrare pentru cumparatori este de 5 lei si primesc o bere Redd’s din partea casei.
Si pentru ca vorbim de innoirea de primavara, de un ciclu natural, ne gandim si la marea noastra casa, natura, oferidu-i, cu ajutorul vedetelor, puieti de copaci pe care Asociatia MaiMultVerde ii va planta in luna aprilie. Pentru aceasta, vedete precum Gina Pistol, Vali Barbulescu, Dana Savuica si altii au ales sa doneze obiecte personale, iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi redirectionati catre Asociatia MaiMultVerde.

Asociatia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romainia. In primii trei ani de functionare, 2008 – 2010, MaiMultVerde a lucrat cu peste 15.000 de voluntari, a plantat peste 500.000 de puieti, a strains peste 300 de tone de deseuri, a deschis primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque, a derulat mai multe campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de straingere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde.

Fie ca e rochia de mireasa care iti ocupa prea mult spatiu in sifonier, fie ca sunt niste pantaloni care nu te mai incap sau nu se mai potrivesc cu statutul tau actual, fie ca te-ai decis sa redecorezi si nu mai ai ce face cu masuta de cafea din sufragerie, te asteptam sa vii sa le gasesti un nou proprietar la Wonder Garage Sale. Inscrie-te acum la [email protected] si vei primi toate detaliile de care ai nevoie.

Atentie, locurile sunt limitate !

Ne vedem in Popa Nan 82 !

Multumim partenerilor : Asociatia Mai Mult Verde si Redd’s

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

Vedetele pe Twitter, asa cum nu le-ati mai vazut!

realitatea

“Estetica Nudului”

realitatea

Guy Ritchie a primit 90 de milioane de dolari de la Madonna

realitatea

TOP 10 actori sexy laureați cu Oscar!

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu