Tabu
FASHIONSlider

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Valentino Garavani Rockstud X: acesta este numele noului proiect al casei italiene. Sau o reinterpretare a liniei sale de accesorii. Proiectul „reflectă valorile identității, incluziunii și comunității în care crede directorul creativ al casei Valentino Pierpaolo Piccioli”.

Accesoriul Valentino Garavani Rocktsud împlinește 10 ani anul acesta, ocazie cu care marca italiană își prezintă acum cel mai nou proiect al sau: Valentino Garavani Rockstud X. Rockstud X devine o pânză goală pentru noi peisaje imaginare. Un laborator deschis care va găzdui colaborări cu designeri, mărci și artiști internaționali care vor da propria lor interpretare a „Stud”. Numărul roman „X”, care indică numărul 10, poate fi de asemenea înțeles ca o semnătură colectivă și un factor de multiplicare.

Coduri noi, mai multă incluziune

Acest element a devenit detaliul simbolic al brandului italian și va apărea cu siguranță într-o nouă lumină prin colaborările care vor puncta acest proiect exclusivist.

Proiectul Valentino Garavani Rockstud X promite astfel să redeseneze contururile liniei de accesorii, subliniind în același timp noua identitate a casei. Noile coduri ale mărcii combină în același timp realitatea, visul, punk-ul și couture-ul. „Vinovat” este desginerul britanic Craig Green, care își va pune accentul pe produsele din piele ale etichetei cu accente piramidice metalice aplicate manual, inspirate de crestăturile de pe ușile romane.

Green și-a spus cuvântul și la Moncler Genius, Adidas Originals și Champion, designerul fiind o alegere interesantă pentru Valentino.

ARTICOLE SIMILARE

Melissa Leo despre rolul din “The Fighter”

realitatea

Tudor Chirilă se revoltă înainte de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”

Andreea Damian

Muzica reggae va fi protejată de ONU

realitatea

Ea si El. Varietati Spirituale cu Nicoleta Svarlefus si Ion Hristescu

realitatea

Diana, fiica lui Adrian Enache, se iubește de 4 ani cu fiul unui afacerist român celebru

Andreea Damian

Anca Serea a mers în vacanță cu cei 5 copii fără Adrian Sînă. Ce se întâmplă între cei doi

Andreea Damian

Scrie un comentariu