Tabu
FASHION Slider

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

valentino

Valentino Garavani Rockstud X: acesta este numele noului proiect al casei italiene. Sau o reinterpretare a liniei sale de accesorii. Proiectul „reflectă valorile identității, incluziunii și comunității în care crede directorul creativ al casei Valentino Pierpaolo Piccioli”.

Accesoriul Valentino Garavani Rocktsud împlinește 10 ani anul acesta, ocazie cu care marca italiană își prezintă acum cel mai nou proiect al sau: Valentino Garavani Rockstud X. Rockstud X devine o pânză goală pentru noi peisaje imaginare. Un laborator deschis care va găzdui colaborări cu designeri, mărci și artiști internaționali care vor da propria lor interpretare a „Stud”. Numărul roman „X”, care indică numărul 10, poate fi de asemenea înțeles ca o semnătură colectivă și un factor de multiplicare.

Coduri noi, mai multă incluziune

Acest element a devenit detaliul simbolic al brandului italian și va apărea cu siguranță într-o nouă lumină prin colaborările care vor puncta acest proiect exclusivist.

Proiectul Valentino Garavani Rockstud X promite astfel să redeseneze contururile liniei de accesorii, subliniind în același timp noua identitate a casei. Noile coduri ale mărcii combină în același timp realitatea, visul, punk-ul și couture-ul. „Vinovat” este desginerul britanic Craig Green, care își va pune accentul pe produsele din piele ale etichetei cu accente piramidice metalice aplicate manual, inspirate de crestăturile de pe ușile romane.

Green și-a spus cuvântul și la Moncler Genius, Adidas Originals și Champion, designerul fiind o alegere interesantă pentru Valentino.

ARTICOLE SIMILARE

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

CUM arata KRISTEN STEWART dupa ce s-a despartit de Robert Pattinson / FOTO

Nike a lansat costumele de baie musulmane

Andreea Damian

Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?

Andreea Damian

Adela Popescu a fost externată! Primele imagini de acasă

Tabu Tabu

Ce spun vedetele despre copiii lor?

realitatea

Scrie un comentariu