Tabu
Image default
lifestyle

Monica Bârlădeanu la Festivalul de Film de la Veneția

Monica Bârlădeanu a pășit aseară pe covorul roșu venețian, cu ocazia premierei filmului "Vallanzasca – gli angeli del male". Pelicula, regizată de Michele Placido și proiectată la Festivalul de Film în afara concursului, pune pe sticlă viața mafiotului Renato Vallanzasca, cel care în anii ’70 teroriza orașul Milano cu jafuri și omoruri, fiind considerat în același timp un "spărgător de inimi".

Gangsterul este interpretat în film de Kim Rossi Stuart care, alături de Filippo Timi, Francesco Scianna și Valeria Solarino, întruchipează personajele principale ale unui Milano negru de răpiri, sechestre și droguri. Românca noastră, Monica Bârlădeanu, prezentă și ea aseară la premiera filmului de la Veneția alături de iubitul ei Bobby Păunescu, o interpretează în film pe Nicolleta, una dintre victimele inamicului numărul unu din Italia anilor ’70.

Coproducție a Casei de Film românească Mandragora, alături de Twentieth Century Fox Italia, filmul a trezit numeroase polemici în rândul familiilor victimelor. Aceștia, într-o scrisoare pentru „Corriere della Sera”, au afirmat că nu vor să se razbune pe mafiot dar vor profund respect pentru victime. În același timp, regizorul Michele Placido a declarat că nu are rost să se ascundă dupa deget: ”Dacă filmul acesta e împotriva cuiva, atunci acela este Vallanzasca”, care deși a avut posibilitatea de a alege binele a pus etica criminala mai presus de toate.

Adevăratul Vallanzasca, condamnat la patru pedepse pe viață și 260 de ani de închisoare, deși se bucură în prezent de un regim de semilibertate și de dreptul de a lucra, nu a fost la premiera filmului.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce are costume noi

realitatea

Leonard Cohen face 74 de ani chiar în ziua concertului de la București

realitatea

Rihanna cântă “Dragostea din tei-

realitatea

LANCE ARMSTRONG marturiseste ca s-a dopat! INTERVIU-BOMBA la Oprah Winfrey

Targ vintage si handmade – La Scena

realitatea

Wajiha Haris

realitatea

Scrie un comentariu