Tabu
Image default
CULTURE

Mr Flash și Vicarious Bliss la Studio Martin

Sâmbãtã, 21 martie, vin la Studio Martin doi dintre cei mai cãutati DJ/producatori de muzicã electronicã din Europa: Mr Flash si Vicarious Bliss, de la casa de discuri franceza Ed Banger Records.

Fondat în 2002 de ex-managerul Daft Punk (Pedro Winters aka Busy P), label-ul francez Ed Banger a devenit rapid unul dintre cele mai cãutate branduri de muzicã electronicã, artistii sãi (Justice, Mr Oizo, Sebastian, Krazy Baldhead, DJ Mehdi, So Me, DSL, Uffie, Feadz) aparind din ce in ce mai des pe afisele cluburilor pariziene si europene, dar si la Madison Square Garden sau festivaluri ca Glastonbury, Benicassim, Roskilde, Coachella sau Rock Werchter.

Mr Flash (Gilles Bousquet) a fost primul artist semnat la Ed Banger. Mixând indrazneala hip hop-ului cu cel mai bun house francez (si incluzând câteva sunete de chitarã), Flash lanseazã "Radar Rider" în 2003. Mr Flash este omul din spatele "imnurilor" dance "Disco Dynamite" si "Over The Top", iar în 2008, dupã remixul pentru "Positif" al lui Mr Oizo, Flash a produs 3 piese pentru rapper-ul newyorkez Mos Def.

ARTICOLE SIMILARE

Dichisar de iarnă | Cea mai mare selecție de cadouri pentru Crăciun

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știi despre SAGA Festival. Când începe, ce artiști urcă pe scenă și cât costă biletele

Andreea Damian

Blob, organismul misterios fără creier şi cu 720 de sexe

Andreea Damian

Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”

realitatea

Sărbătoritul zilei de 24 ianuarie

realitatea

Coșmarul naționalei de fotbal feminin: jucătoarele prind lotul dacă fac sex cu șefii din federație

Andreea Damian

Scrie un comentariu