Tabu
lifestyle

Muselină de bumbac 100% organic, doar la Little Prints (P)

Îngrijirea delicată a bebelușului tău este necesară în primele luni de viață. Până a face cunoștință cu această lume, el a cunoscut doar viața intrauterină. Odată cu nașterea lui, factorii externi care i-ar putea dăuna trebuie ținuți departe de acesta, pentru a nu-l afecta într-un fel. O îngrijire delicată trebuie să se realizeze cu ajutorul anumitor articole dedicate bebelușilor, acestea având în componența lor materiale calitative.

Când vine vorba de materiale calitative, Little Prints este un prieten de nădejde printre mămici. De-a lungul timpului, brandul s-a făcut cunoscut datorită produselor sale.

O păturică mică pentru cât mai multe utilizări

Dacă ești în căutare de o pătură pe care să o poți utiliza în diferite contexte, află că cei de la Little Prints dispun de muselina de bumbac ideală pentru nevoile tale. Aceasta este fabricată dintr-un bumbac organic în proporție de 100%. Păturica poate fi folosită atunci când îl schimbi pe cel mic și ai nevoie de ceva care să-i protejeze pielea sau atunci când trebuie să-l învelești în ceva moale, după o baie.

De asemenea, aceasta poate fi folosită și de către tine, atunci când ești în public și trebuie să-l hrănești pe cel mic. În acest fel te vei feri de privirile curioase ale publicului.

Un obiect versatil pentru un timp cât mai îndelungat

Atunci când micuțul tău își face somnul de voie, o astfel de pătură moale îi va ține cald. Aceasta este special concepută pentru a avea un efect termic asupra corpului bebelușului tău. Păstrează o atmosferă optimă și, în același timp, îi oferă și un efect de aerisire.

Recomandarea Little Prints este ca aceasta să fie spălată doar cu un detergent special pentru bebeluși, pentru a i se păstra intact materialul. Cu cât o păstrezi mai bine, cu atât va rezista mai mult timp alături de cel mic. Culoarea acesteia este de un alb cu o tentă de crem, adaptabilă oricărei ținute.

Din gama Little Prints mai fac parte și alte articole destinate îngrijirii celui mic. Dacă vrei să-i completezi setul celui mic pentru a se asorta cu păturica, îi poți achiziționa un set de suzete cu tot cu lănțișor. Gama Little Prints este variată în aceste produse și dispun de multe modele. Tu poți să-l alegi pe cel care ți se pare ție potrivit.

Produsele Little Prints au garanția calității și nu dezamăgesc niciodată, indiferent de produsul achiziționat.

Pe site-ul littleprints.ro găsești păturica, dar și alte modele din această gamă. Indiferent de dimensiunea acestora, materialul este la fel. Atingerea delicată a acestora îl vor mulțumi pe cel mic și îi va fi alături în țara viselor.

La categoria Noutăți ești informat în permanență de produsele care au îmbogățit stocul de la Little Prints și te bucuri de ele chiar de la început.

Îți mai spunem că abonarea ta la newsletter-ul Little Prints îți aduce în inbox oferte și reduceri de preț constante, de care trebuie să profiți la momentul dat, pentru că stocul acestora este limitat.

Contact:

+4 0725 766 847

[email protected]

ARTICOLE SIMILARE

Monsters of Rock: Cornel Ilie

Ghici cui i s-a ridicat fusta

realitatea

Au apărut primele poze cu amanta şi fiul lui Arnold Schwarzenegger

realitatea

Anda Adam, artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards!

Face senzatie cu o VIOARA! 14 MILIOANE de vizualizari in DOUA LUNI (VIDEO)

Culisele unei tranzactii ratate

realitatea

Scrie un comentariu