Home > Agenda > stiri > Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

Frumoasa actriță Natalie Portman joacă rolul unei prințese de la Bollywood în videoclipul muzical al prietenului său, Devendra Banhart.

Vedeta din filmul « V for Vendetta » – care se întalnește cu cantărețul de folk din Venezuela din luna aprilie – poartă un costum indian, iar ea este salvată de Devendra în promo-ul pentru « Carmensita ».

Natalie este filmată în ipostaze foarte seducatoare în acest videoclip. Subtitrările de la videoclip o prezintă pe Natalie ca fiind o prințesă cu o frumusețe de aur care așteaptă timp de 3 eclipse pentru întoarcerea dragostei ei. La sfârșitul poveștii, personajul lui Natalie apare reîncarnat într-o caracatiță.

De când au început să se întâlnească, cuplul a fost în mai multe vacanțe, incluzând New York și Israel. Înainte să-l întâlnească pe Devendra, Natalie a mai avut relații cu Jake Gyllenhaal, Orlando Bloom, Zach Braff, Moby și Gael Garcia Bernal.

Recent, s-a aflat că Natalie a părăsit rolul din filmul “La răscruce de vânturi” și asta dupa ce insistase să primească rolul.

Articole asemanatoare
Natalie Portman
Natalie Portman revine în seria Thor în rolul unei versiuni feminine a supereroului
Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație
Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999
bollywood
Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Comenteaza acest articol

Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

by realitatea   1 min
0