Tabu
Image default
lifestyle

Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

Frumoasa actriță Natalie Portman joacă rolul unei prințese de la Bollywood în videoclipul muzical al prietenului său, Devendra Banhart.

Vedeta din filmul « V for Vendetta » – care se întalnește cu cantărețul de folk din Venezuela din luna aprilie – poartă un costum indian, iar ea este salvată de Devendra în promo-ul pentru « Carmensita ».

Natalie este filmată în ipostaze foarte seducatoare în acest videoclip. Subtitrările de la videoclip o prezintă pe Natalie ca fiind o prințesă cu o frumusețe de aur care așteaptă timp de 3 eclipse pentru întoarcerea dragostei ei. La sfârșitul poveștii, personajul lui Natalie apare reîncarnat într-o caracatiță.

De când au început să se întâlnească, cuplul a fost în mai multe vacanțe, incluzând New York și Israel. Înainte să-l întâlnească pe Devendra, Natalie a mai avut relații cu Jake Gyllenhaal, Orlando Bloom, Zach Braff, Moby și Gael Garcia Bernal.

Recent, s-a aflat că Natalie a părăsit rolul din filmul “La răscruce de vânturi” și asta dupa ce insistase să primească rolul.

ARTICOLE SIMILARE

Take That, record la vânzări în Marea Britanie

realitatea

Maria Shriver ar putea primi 250 de milioane $ după divorţ

realitatea

Fostul “Burlac” de la Antena 1 isi face praf admiratoarele: “Băi obositelor, prostituatelor, hai sictir în p**a mea”

Vedete pe podium la Fashion For Relief

realitatea

O morsă dansează pe muzica lui Michael Jackson! (VIDEO FUNNY)

Desen contemporan în valoare de 7000 de euro la Premiile Henkel CEE

realitatea

Scrie un comentariu