Home > Agenda > stiri > Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

Frumoasa actriță Natalie Portman joacă rolul unei prințese de la Bollywood în videoclipul muzical al prietenului său, Devendra Banhart.

Vedeta din filmul « V for Vendetta » – care se întalnește cu cantărețul de folk din Venezuela din luna aprilie – poartă un costum indian, iar ea este salvată de Devendra în promo-ul pentru « Carmensita ».

Natalie este filmată în ipostaze foarte seducatoare în acest videoclip. Subtitrările de la videoclip o prezintă pe Natalie ca fiind o prințesă cu o frumusețe de aur care așteaptă timp de 3 eclipse pentru întoarcerea dragostei ei. La sfârșitul poveștii, personajul lui Natalie apare reîncarnat într-o caracatiță.

De când au început să se întâlnească, cuplul a fost în mai multe vacanțe, incluzând New York și Israel. Înainte să-l întâlnească pe Devendra, Natalie a mai avut relații cu Jake Gyllenhaal, Orlando Bloom, Zach Braff, Moby și Gael Garcia Bernal.

Recent, s-a aflat că Natalie a părăsit rolul din filmul “La răscruce de vânturi” și asta dupa ce insistase să primească rolul.

Articole asemanatoare
Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999
bollywood
Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India
Celebritati nascute pe 9 iunie!
Iulia Vantur renunta la tot pentru o cariera la Bollywood! Vrea sa se stabileasca definitiv in India

Comenteaza acest articol

Natalie Portman, prințesa Bollywood-ului

by realitatea   1 min
0