Tabu
Image default
LIFESTYLE

Îngrijire organica

De obicei se spune că nu există niciun produs cosmetic care să îți îngrijească pielea mai bine decât rețetele naturale, organice, ale căror secrete sunt păstrate de sute de ani. Totuși, dacă nu ai timp sau chef să îți transformi bucătăria într-un laborator; trebuie să alegi cu grijă produsele de îngrijire care vin în contact cu tenul tău.

The Organic Pharmacy are soluția pentru ca pielea ta să rămână sănătoasă și să își păstreze un aspect neted și hidratat cât mai mult timp. Cleopatra Body’s Scrub, un amestec abraziv de zahăr și sare, hidratează și detoxifiază pielea și nu ar strica să îl folosești acum, iarna, când temperaturile joase și straturile de haine pe care le porți tot timpul nu sunt cei mai buni aliați ai pielii tale.

Scrub-ul conține trandafir, miere, ulei din germeni de grâu, zahăr, ylang-ylang, ulei virgin de măsline, glicerină vegetală și sare. The Organic Pharmacy este liderul mondial în îngrijirea cu produse organice de lux, așa că poți să ai încredere completă în ele. Iar dacă ai nevoie de sfatul unor specialiști sau vrei să fii răsfățată chiar de ei, fă o vizită la Magnolia Spa, strada Speranței, la numărul 20.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Andreea Damian

Era sau nu imbracata in calugarita IULIA cand a fost gasita?

Ce pacat! FETITA lui Mihai Petre are o maladie genetica!

Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Lipsa somnului îi face pe oameni mai puțin atrăgători din punct de vedere social

Andreea Damian

6 lucruri pe care să le cunoşti dacă vrei să lucrezi de acasă (P)

Tabu Tabu

Scrie un comentariu