Tabu
Image default
BEAUTY

Îngrijire

Gigi

Supreme New Complex Hidratant SPF 17,250 RON

Substanțele active moderne din acest hidratant accelerează regenerarea celulelor, măresc nivelul de umiditate și de elasticitate în toate straturile pielii, cresc producția de colagen și elastină și întăresc capacitatea naturală de apărare a pielii. Protejează pielea față de poluanți și de radiații. Diminuează adâncimea ridurilor. Potrivit și ca bază pentru fond de ten.

 

Bioderma

Sensibio Rich, 40ml

Cremă zilnică, calmantă, hidratantă și intens nutritivă pentru piele sensibilă, intolerantă, uscată sau foarte uscată. Complexul brevetat Toleridine® reprezintă o etapă superioară în tratarea pielii sensibile datorită creșterii pragului de toleranță a pielii sensibile. Hidratează și restructurează intens epiderma, refăcând rapid bariera cutanată. Ingredientele atent selecționate, fără conservanți și parfum, garantează o tole­-ranță optimă. Formulă hipoalergenică, non-comedogenică.

 

Dove

Gama Dove Supreme

Ce poate fi mai relaxant decât o baie cu multă spumă, înconjurată de lumânări, muzică în surdină și un pahar de vin bun? Lasă-te învă­luită de spuma bogată și savu­rează senzațiile irezis­tibile de satin, mătase și catifea. Îmbo­gățite cu uleiuri speciale de catifelare și îngrijire, noile geluri cremă de duș Dove Su­preme hidratează și alin­tă pielea în fiecare zi.

 

Garnier

Gama Bodytonic fiecare 34,99 RON

Este un program de combatere a celulitei în 2 pași, roll-on și gel. Două produse care țintesc precis fiecare aspect al celulitei. Roll-on masaj anticelulită rebelă combate aspectul capitonat al pielii, iar aspectul de coajă de portocală dispare treptat, după primele 8 zile de aplicare. Gelul anticelulitic remodelator te ajută să pierzi 1,9 cm în 4 săptămâni!

 

Nivea

My Silhouette 39,9 RON

Cercetătorii Nivea au dezvoltat Complexul Natural Bio Slim ce combină 2 ingrediente active foarte performante, ceai alb și extract de anason pentru o acțiune dublă de subțiere și remodelare. Rezultatele dovedite spun că reduce până la 3 cm pe coapse, șolduri și abdomen, primele rezultate fiind vizibile după 4 săptămâni. Pielea devine mai fermă și mai elastică.

 

L’Oreal Paris

Perfect Slim Laser 59,99 RON

Primul concentrat cu alfa cafeină cu putere de remodelare a corpului, pentru zonele cu celulită persistentă. Alfa-cafeina, un puternic complex lipo-solvant, are dublă eficacitate, rupe lanțurile lipidice pentru a arde grăsimile și neutralizează receptorii alfa pentru activarea canalului de destocare a grăsimilor. Prea savant? În 14 zile pierzi 1 cm în zone cu celulită persistentă, cum ar fi șolduri și coapse, iar în 4 săptămâni minus 1,9 cm pe ari-pioare. Acum e mai bine?

 

Lancaster

Linia Differently

 

Dacă această linie de îngrijire mă va face să arăt la 50 de ani precum Kim Basinger, cu siguranță va deveni gama mea preferată. Poate că frumusețea ei vine din interior, dar în mod sigur, complexul patentat care stă la baza produselor are și el un merit. Este încapsulat pentru o difuzare optimă în piele. Acțiunea sa este susținută de un remarcabil cocktail de elemente esențiale pentru îmbunătățirea activității celulelor pielii, reechilibrarea funcțiilor acesteia și pentru a ajuta pielea să-și recapete aspectul tânăr și radiant.

 

ARTICOLE SIMILARE

Secrete de hairstylist: TOP NUANTE si cum obtii COAFURI SPECTACULOASE

Parfumurile iernii de la Givenchy

realitatea

Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

Parfumuri în premieră la Madison

realitatea

Rutina de îngrijire a pielii – Tips-uri de toamnă

L’Oreal, măsură extraordinară pe fondul revoltei mondiale anti-rasism

Andreea Damian

Scrie un comentariu