Home > Fashion > Nicolas Cage, îmbrăcat de Adina Buzatu

Nicolas Cage, îmbrăcat de Adina Buzatu

Nicolas Cage se afla  zilele acestea in Romania, pentru a filma  productia “The Dying of the Light”, la Castel Film. Tinutele pe care le poarta actorul in aceasta noua pelicula au fost concepute, in intregime, de Adina Buzatu. Stilistul a fost contactat de Oana Paunescu, al carei fiu este client fidel al magazinelor Adinei. “Evident am fost foarte flatata de increderea care mi s-a aratat, dar mai cu seama sunt incantata de faptul ca aceasta propunere a venit, ca si altele, la recomandarea unor clienti vechi, care ne aprecieaza hainele. ”
Misiunea pe care a avut-o stilistul a fost una dificila, intrucat nu l-a vazut pe Nicolas Cage fata in fata, inainte de a a-i pregati tinutele. Cu toate acestea, bazandu-se pe masurile si explicatiile Oanei Paunescu, Adina a conceput outfit-uri care i s-au potrivit perfect. “Nu l-am vazut inainte, dar toate informatiile primite de la Oana Paunescu, care este un profesionist desavarsit, m-au ajutat sa imi construiesc niste repere. Sigur ca m-a ajutat si aspectul lui fizic (e un barbat inalt, bine facut, lat in umeri), ceea ce m-a determinat sa ma indrept spre brandurile nordice care sunt adecvate barbatilor cu o astfel de constitutie impozanta. Am ales brandul suedez Eton pentru camasi  si Sand  pentru costume. Pantofii alesi au fost italieni , pe care i-a laudat ca fiind foarte confortabili. Iar pentru o anumita parte din film, cand personajul sau isi schimba identitatea, am ales tot un brand italian, Royal Hem. Desi are o reputatie de persoana dura si exigenta, i s-a luminat fata cand a probat hainele si mi-a marturisit ca ii plac mult. De altfel, a spus ca, daca va participa la vreun eveniment pe durata sederii lui in Romania, va veni sa se imbrace tot de la noi”, a declarat Adina Buzatu.
Chiar daca aparentele il recomanda drept usor ursuz, Nicolas Cage este un tip cu mult umor. Cand Adina si Nicolas au facut o poza impreuna, iar  tanara care le-a facut fotografia nu reusea sa focalizeze din cauza emotiei de a se afla in preajma starului american. Simpatic, Cage s-a intors catre Adina spunandu-i: “Nu stiu care e treaba cu tine, dar se pare ca ai intimidat-o peste masura pe domnisoara!”.

3

Articole asemanatoare
nicolas cage
Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage
Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici
Nicolas Cage
Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii după patru zile
Nicolas Cage
La 55 de ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară. Mireasa seamănă leit cu ultima lui soție

Comenteaza acest articol

Nicolas Cage, îmbrăcat de Adina Buzatu

by   1 min
0