Tabu
Image default
LIFESTYLE

Noi gadgeturi pentru copii – Smartwatch sau ceasuri cu GPS

Zilele însorite au sosit și nu rămâne decât să te bucuri cât mai mult de ele. Trăiește cât mai bine și alege produsele în trend, pe care cu siguranță trebuie să le ai. Nu rata noile gadgeturi pentru copii care te ajută să afli în orice moment unde se află și ce fac aceștia, îți oferă posibilitatea să ai timp și pentru tine, și de asemenea să acorzi puțin spațiu și libertate pentru joacă și lor. Mamele în general sunt cele care caută cadouri inteligente pentru copiii lor, dar și despre tați putem spune acest lucru, mai ales că și ei doresc să fie calmi și liniștiți știindu-și copilul oarecum supravegheat și în siguranță când sunt plecați de acasă.

Sunt site-uri online cu smartwatch copii care comercializează dispozitive electronice inteligente, care pot capta mișcarea copilului și indica locația. Nu trebuie să alegi un produs sofisticat și scump, cumpără un model care să aibă cel puțin funcțiile de bază și să ofere majoritatea avantajelor pe care le dorești prin folosirea lui, și care să fie ușor de purtat de copil.

De ce recomandăm un astfel de ceas cu GPS?

Sunt mai multe avantaje ale folosirii unui astfel de ceas. În primul rând are funcția GPS care este foarte importantă pentru localizarea copilului în orice moment. O altă funcție este apelul de urgență sau de avertizare a faptului că ceasul nu se mai află la mâna copilului (de ex. când acesta este desfăcut în mod intenționat sau pierdut), sau dacă acesta nu se mai află în zona prestabilită de părinte (aceasta fiind depășită de cel mic).

Astfel de dispozitive sunt ușor de purtat (cântăresc puțin) și nu atrag atenția copilului în ceea ce face, de exemplu în procesul educațional. Prețul lor este destul de accesibil, sunt gadgeturi mult mai scumpe pentru copii (care au funcții suplimentare) decât ceasurile cu GPS.

Cum funcționează ceasurile cu GPS?

Au un acumulator care trebuie să fie pus la încărcat. Dacă valoarea sa ajunge la 20% atunci se declanșează un sistem de avertizare care are rolul de a te atenționa că este nevoie să fie încărcat. Pentru a funcționa o perioadă îndelungată de timp este bine ca bateria să fie încărcată în fiecare zi la valoarea de 100%.

Ecranul este tactil – cu touchscreen – se poate curăța destul de ușor cu o cârpă din microfibră, cu mișcări circulare. Ceasul are incorporat un sistem de comunicare cu dispozitivul smartphone al părintelui, lucru care asigură afișarea locației copilului tot timpul.

Ceasul oferă și posibilitatea de a transmite și traseul pe care l-a făcut copilul, ceea ce este de asemenea un avantaj. Dispozitivul poate fi oprit în orice moment și se pot realiza convorbiri în ambele direcții.

Ceasul este destul de mic și ușor,are câteva zeci de grame, poate fi purtat de copil zi și noapte, chiar și atunci când acesta doarme. Are brățara fabricată din silicon (nu afectează sănătatea copilului) și un design plăcut, în culori variate – pastelate(roz, alb, galben, verde, roșu, violet) și  nuanțe mai închise, poate fi chiar și negru.

Cureaua este destul de rezistență, din silicon solid, se închide perfect și astfel ceasul este destul de greu de pierdut de la mâna copilului. Există șiceasuri mai sofisticate, cu mai multe funcții și opțiuni de design, care cu siguranță pot fi pe placul oricărui copil sau adolescent. Astfel de gadgeturi pentru copii sunt un atribut obligatoriu al vieții părinților acestora!

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Andreea Damian

Lovitura dura pentru Bendeac: Pozitia oficiala a trustului la care lucreaza!

DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

realitatea

LOREDANA GROZA vorbeste despre DIVORT!

realitatea

Ego for Bentley a parcat la The Place

realitatea

Bianca Dragusanu, comparata cu „Mireasa Moarta” a lui Tim Burton

Scrie un comentariu