Home > Fashion > Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015

Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015

Stil impecabil. Eleganta regala. Finete de pietre pretioase. Precizie sportiva. Acestea sunt caracterisiticile celor 4 capsule ce alcatuiesc colectia toamna/iarna 2014- 2015 a brandului La Martina.

Guards Collection aduce capsula ROYAL BOX care transmite bogatie si lux, dar, de asemenea, rigoarea obisnuita a stilului militar. Jachetele de inspiratie clasica a uniformelor englezesti sunt realizate cu materiale grele si lana: fetru compact, lana, twill dublu pentru paltone si cape sau lana dubla de miel pentru o noua sugestie de blazer.

Capsula England este o o celebrare a stilului polo usor recognoscibil al englezilor. Aceasta a luat nastere din combinarea diferitelor materiale personalizate folosind caracteristici grafice si aplicații La Martina.

Capsula Coleccion Privada e o chintesenta a stilului englezesc, inviorat de amestecul latin argentinian. Influentele argentiniene duc la un nou stil hibrid englezesc, format din jachete deconstruite, care sunt confortabile si slim fitted si foarte, foarte chic.

Capsula Gemstone este caracterizata prin detalii si decoratiuni, care isi iau inspiratia din pietrele pretioase. Broderii de argint si de aur pe fond alb-negru sunt adesea folosite intr-un mod sofisticat si acest lucru face hainele noastre de sport mai elegante si speciale.

Articole asemanatoare
blazer
Trend alert: blazerul de inspirație androgină, cu croială overzise
Asos promite să interzică mohairul, cașmirul și mătasea începând cu anul 2019
Noua colectie ECCO SHAPE, o revolutie a femeilor moderne
Stil de ianuarie cu Takko

1 Response

  1. Pingback : Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015 | Femininne

Comenteaza acest articol

Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015

by   1 min
1