Tabu
Image default
lifestyle

Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015

Stil impecabil. Eleganta regala. Finete de pietre pretioase. Precizie sportiva. Acestea sunt caracterisiticile celor 4 capsule ce alcatuiesc colectia toamna/iarna 2014- 2015 a brandului La Martina.

Guards Collection aduce capsula ROYAL BOX care transmite bogatie si lux, dar, de asemenea, rigoarea obisnuita a stilului militar. Jachetele de inspiratie clasica a uniformelor englezesti sunt realizate cu materiale grele si lana: fetru compact, lana, twill dublu pentru paltone si cape sau lana dubla de miel pentru o noua sugestie de blazer.

Capsula England este o o celebrare a stilului polo usor recognoscibil al englezilor. Aceasta a luat nastere din combinarea diferitelor materiale personalizate folosind caracteristici grafice si aplicații La Martina.

Capsula Coleccion Privada e o chintesenta a stilului englezesc, inviorat de amestecul latin argentinian. Influentele argentiniene duc la un nou stil hibrid englezesc, format din jachete deconstruite, care sunt confortabile si slim fitted si foarte, foarte chic.

Capsula Gemstone este caracterizata prin detalii si decoratiuni, care isi iau inspiratia din pietrele pretioase. Broderii de argint si de aur pe fond alb-negru sunt adesea folosite intr-un mod sofisticat si acest lucru face hainele noastre de sport mai elegante si speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Chique Boutique – primul eveniment de moda dedicat femeilor plinute!

realitatea

Beyonce se vrea măicuță

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Ultimul interviu al lui ADRIAN NASTASE inainte de a se impusca

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre singurătate – VEZI VIDEO

realitatea

Jessica Biel crede în extratereștri

realitatea

1 comentariu

Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015 | Femininne 10 December 2014 at 0:09

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu