Tabu
LIFESTYLE What's hot

O femeie – presedinte al echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI! Si nu e Prodanca!

“Steaua nu este de vînzare, indiferent de ofertă! O voi lăsa moştenire familei mele”. Declaraţia aparţine lui Gigi Becali, patronul celui mai titrat club din România, şi a fost dată în urmă cu mai mulţi ani, cînd latifundiarul se afla în libertate. La momentul respectiv, nimeni nu a crezut că omul de afaceri vorbea serios. Însă, de curînd, Gigi a luat o decizie radicală de la Poarta Albă. Conform cancan.ro, Becali le-a dat pe mîni, fetei şi ginerului său, departamentul de marketing al clubului din Ghencea. Gestul vine ca o recompensă pentru Teodora, care a reuşit să intre la ASE în această toamnă.

 Decizia lui Gigi Becali surprinde, asta dacă ţinem cont că, de mai mulţi ani, a tras pe linie moartă departamentul de marketing. Acum, odată cu aducerea fiicei sale în cadrul clubului, omul de afaceri este din nou convins că va putea face bani buni pe această linie. Totuşi, conform surselor FANATIK.RO, planurile lui Gigi referitoare la Teodora nu se opresc aici. În viitorul apropiat, latifundiarul vrea ca fiica sa să devină preşedintele Stelei, club pe care îl va lăsa moştenire copiilor. Apropiaţi ai latifundiarului susţin că acesta a decis să-şi introducă fiica în cadrul grupării şi după modelul iniţiat de Silvio Berlusconi, la AC Milan. În aprilie 2011, italianul i-a oferit fiicei sale, Barbara, un post în comitetul director al lui AC Milan, iar din 30 noiembrie 2013 aceasta ocupă postul de preşedinte executiv al clubului. ”Gigi are mare încredere în Teodora şi o vede capabilă să conducă peste ceva timp un club de nivelul Stelei. Chiar dacă nu are încă un urmaş de sex masculin, el speră că poate va avea un nepot şi acesta va prelua ulterior şefia echipei“, afirmă apropiaţii lui Becali pentru www.fanatik.ro .

Prodanca, în extaz!

STEAUA.  Teodora Becali ar urma să devină a doua femeie preşedinte din fotbalul românesc, după Anamaria Prodan. În trecut, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a condus destinele a două grupări: FC Snagov şi Universitatea Cluj. Cu siguranţă intenţiile lui Gigi vor ajunge şi la urechile impresarei, care va fi încîntată că omul de afaceri intenţionează să lase clubul pe mîinile Teodorei. Prodanca a fost mereu o militantă a faptului că femeile se pot descurca mai bine decît bărbaţii în Sportul Rege.

ARTICOLE SIMILARE

CRISTINA SPATAR: Care e varsta ei reala? 47? Galerie FOTO!

realitatea

ANDREEA ESCA despre plecarea ei din PRO TV! Uite ce va face in perioada urmatoare

Ce nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea ta daca vrei ca invitatii sa se simta minunat

realitatea

Luminita Anghel, cum a slabit 27 kg!

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Cum poți trece mai ușor peste stresul cauzat de o nominalizare la Oscar

realitatea

Scrie un comentariu