Tabu
Image default
LIFESTYLE

Waboba – mingea care face sărituri pe apă

Pentru cei care încă n-au ajuns la mare dar plănuiesc asta, a apărut un nou gadget pentru plajă, de fapt pentru apă.

E vorba de mingea care sare pe apă și aici nu mă refer la vechile mingiuțe care riscă să fie luate de val sau de vânt. Dacă vă amintiți bucuria cu care aruncam pietre pe apă așteptând să sară, atunci o să vă placă cu siguranță mingea Waboba.

Mingea Waboba este făcută din polyurethan și are un înveliș de lycra, toate astea făcând mingea să plutească și să sară foarte sus și de multe ori.

E special creată atât pentru adulți, cât și pentru copii, având în vedere că e foarte rezistentă. Un singur sfat însoțește mingea: nu trebuie lovită de pământ sau pereți, este special creată pentru apă.

În piscină, sau la mare, nu contează dacă sunt valuri, 2 sau mai multe persoane pot pasa mingea minune de la unul la altul.

O idee de joc poate fi următoarea: împărțiți-vă în 2 echipe de câte 3 membri și încercați să nu scăpați mingea la echipa oponentă. Atunci când fiecare membru al echipei a prins mingea măcar o dată, după ce mingea a făcut cel puțin o săritură, echipa câștigă un punct.

Pentru că mingea este total specială numai dacă o vedeți, dați clic pe waboba.com pentru un filmuleț cu Waboba și pentru a afla cum poate fi cumpărată.

ARTICOLE SIMILARE

Zile libere 2023. Val de mini-vacanțe anul următor

Andreea Damian

ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM

realitatea

Bianca Slav, pe masa de operatii, imediat dupa nunta!

Șerban Huidu, mesaj impresionant pentru Schumacher: “Ghinionul a LOVIT pe altcineva”

Decizie radicala: Pepe si fiica lui Maria s-au ras pe cap!

Uite cat de draguta e fetita lui Brenciu!

3 comentarii

Scrie un comentariu