Tabu
BEAUTY

O nouă TU!

 Există persoane care arată mai tinere decât vârsta pe care o au, iar acest lucru se pare că se datorează ADN-ului. La această concluzie au ajuns cercetătorii danezi care au studiat anumite zone din structura ADN-ului, denumite telomeri. Aceștia indică abilitatea celulei de a se replica, iar un telomer cu o lungime mai scurtă înseamnă un proces mai rapid de îmbătrânire și este asociat cu numeroase maladii.

Voluntarii participanți la studiucare care păreau mai tineri decât vârsta reală aveau telomeri mai lungi în structura propriului ADN. Dar noi avem o soluții și pentru cele care au ghinionul ca telomerii lor să fie scurți. Keiko îți propune cel mai avansat tratament de întinerire pe bază de laser E-Light care înlătură ridurile, șterge petele și corectează imperfecțiunile.

Pachetul se numește Happy New You, costă 280 lei și include o sedință de microstimulare, una de drenaj facial precum și o ședință de terapie LED. Dacă ADN-ul nu te ajută sau pur și simplu vrei să arăți mai tânără, acum ai la îndemână toate mijloacele ca în noul an să așa cum îți dorești. Keiko SlimSpa, Bdul.Magheru, nr. 29 ; str. Constantin Daniel, nr. 3. Tel: 021/316.55.97; 021/311.04.48. www.keiko.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Noul parfum duo de la David si Victoria Beckham

realitatea

4 remedii naturale ca să scapi rapid de mătreaţă

Andreea Damian

Bianca Dragusanu, schimbare drastica de look! Parca e o zana!

Untul care tine la silueta

Dragostea este oarbă: Jumătatea ta nu este atât de atrăgătoare

Make-up pas cu pas: Beyonce in clipul „Haunted”

Scrie un comentariu