Tabu
BEAUTY

O nouă TU!

 Există persoane care arată mai tinere decât vârsta pe care o au, iar acest lucru se pare că se datorează ADN-ului. La această concluzie au ajuns cercetătorii danezi care au studiat anumite zone din structura ADN-ului, denumite telomeri. Aceștia indică abilitatea celulei de a se replica, iar un telomer cu o lungime mai scurtă înseamnă un proces mai rapid de îmbătrânire și este asociat cu numeroase maladii.

Voluntarii participanți la studiucare care păreau mai tineri decât vârsta reală aveau telomeri mai lungi în structura propriului ADN. Dar noi avem o soluții și pentru cele care au ghinionul ca telomerii lor să fie scurți. Keiko îți propune cel mai avansat tratament de întinerire pe bază de laser E-Light care înlătură ridurile, șterge petele și corectează imperfecțiunile.

Pachetul se numește Happy New You, costă 280 lei și include o sedință de microstimulare, una de drenaj facial precum și o ședință de terapie LED. Dacă ADN-ul nu te ajută sau pur și simplu vrei să arăți mai tânără, acum ai la îndemână toate mijloacele ca în noul an să așa cum îți dorești. Keiko SlimSpa, Bdul.Magheru, nr. 29 ; str. Constantin Daniel, nr. 3. Tel: 021/316.55.97; 021/311.04.48. www.keiko.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Ce suma castiga lunar Dana Rogoz de la o cunoscuta firma de cosmetice din Franta!

Trucuri de frumusețe învățate de la Jessica Alba

Andreea Damian

Gafa vestimantara! Roxana Nemes si-a etalat sunculitele pe covorul rosu!

ALINA EREMIA – schimbare de look! S-a facut BLONDA!

Prima femeie cu sindrom Down care a câștigat un concurs internațional de frumusețe

Andreea Damian

Scrie un comentariu