Tabu
Image default
lifestyle

Ocean subteran

3 mai 12.30 From: pink diva
To: blue tiger
Subject: DEMISOL

Dragul meu Tigrișor cu gheruțe moi ca vata de zahăr, Voiam să te întreb dacă mai ai nevoie de lucrurile depozitate la demisol. Dacă nu, pot să le arunc? 3 mai 12.37

From: blue tiger
To: pink diva Subject:
RE: DEMISOL

Întrebarea ta m-a pus pe gânduri. Aș vrea să-mi spui ce plan ai cu demisolul și să îmi trimiți și niște schițe dacă se poate.

3 mai 12.43
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: RELAXEAZĂ-TE!

Dragul meu Tigrișor, De ce ai o atitudine atât de negativă? Îți recomand să faci niște exerciții de respirație pentru a-ți deschide chakrele, e clar că cel puțin una s-a înfundat. Probabil că chakra bunelor intenții. Dar să revenim. Așa cum te-am rugat, spune-mi, te rog, dacă mai ai nevoie de lucrurile depozitate în demisol. Aș aprecia un răspuns rapid. Nu am timp de schițe. Diva ta cea iubitoare și ingenioasă.

3 mai 13.01
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: RĂSPUNDE-MI LA ÎNTREBARE!

Despre chakre și exerciții de respirație putem vorbi cu altă ocazie. Aș vrea să știu ce ai de gând să faci cu demisolul. Te rog frumos să-mi spui!

3 mai 13.10
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: NU AI ÎNCREDERE ÎN MINE L

Sunt foarte tristă. Deduc din întrebarea ta că nu ai încredere în mine. Nu putem continua relația în această notă. Trebuie să avem încredere unul în celălalt, altfel nu există iubire. Îți propun să ne despărțim.

3 mai 13.15
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: CE DESPĂRÅ¢IRE VISEZI?

Of, dacă aș fi răutăcios, ți-aș spune că ție ți s-a înfundat chakra bunului-simț. Dar nu sunt, așa că te mai întreb încă o dată: CE VREI SĂ FACI ÎN DEMISOL? Ai pus în practică numeroase idei care m-au făcut să chem pompierii, Poliția, zugravii și protecția animalelor. Mi se pare că sunt îndreptățit să îți cer niște informații în plus.
P.S. Sincer să fiu, aș avea nevoie de lucrurile depozitate în demisol. Printre altele, am o colecție de schiuri și 100 de puzzle-uri pe care le refac periodic pentru a scăpa de stres.

3 mai 13.17
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: PLAN DETALIAT

Trec peste afirmațiile josnice pe care le faci despre chakrele mele (care, de altfel, sunt în cea mai bună formă pentru că beau doi litri de ceai de mușețel în fiecare zi). Așadar, îți voi povesti ce plan am: vreau să fac scufundări. Pentru că încă nu mi-am revenit după excursia în Nepal, m-am gândit că ar fi mai bine să improvizez un mini-ocean la demisol. Voi cumpăra plante pe care le voi pune pe jos și voi umple demisolul de apă. Am probat costumul de neopren și îmi este bun, nu m-am îngrășat niciun gram de astă-vară până acum.

3 mai 13.23
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: STOP!

Te rognuafec nimci pânănu ajung și eu acasă așteaptă-mă nu face o inundație mergem în caraibe dacă vrei scuba-di­ving terognu umbla laapă.

ARTICOLE SIMILARE

Uite ce frumoasa e sora mai mica a Dianei Dumitrescu!

Cea mai mare expoziţie Da Vinci se deschide la Galeria Naţionala Britanică

realitatea

Top 10 melodii de antrenament

Portretele cântăreței Mariah Carey și a Annei Nicole Smith, mozaicuri din produse de machiat și alte obiecte

realitatea

Pe urmele Biancai Dragusanu! Iulia Vântur şi-a schimbat radical look-ul!

Trei noi filme extraordinare pentru cinefili

Scrie un comentariu