Tabu
lifestyle

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

Oreste Teodorescu (37 de ani) a recunoscut ca a inselat-o pe sotia lui, Liliana, dupa sase ani de fidelitate. Pana la impacare, spune el, “Lili si-a gasit un amant, iar eu – o doamna bine”.

Oreste si Liliana s-au casatorit in 1996, la un an dupa nasterea Sabinei, fetita lor. Putin dupa aceste evenimente, Oreste devenea cunoscut in lumea televiziunii, dar casnicia incepea sa scartaie. “Dupa sase ani de fidelitate asumata, instinctele mele de pradator se atrofiasera. Dar am descoperit, surprins, ca vechile obiceiuri nu se uita niciodata…Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai bland, mai … tolerant si, cica, mai iubitor!”. Oreste a marturisit ca sotia a aflat ca o insala, discutie in urma careia sotii Teodorescu au cazut de acord sa mai dea o sansa casniciei lor.

(foto: Ok! Magazin)

Dupa doi ani, insa, Oreste si-a parasit familia. “Intr-o noapte, dupa o discutie stupida, mi-am facut bagajul si am plecat. Un an!…Lili si-a gasit un amant, eu, o doamna bine. Povestea noastra se pregatea sa intre intr-o cutie prafuita, unde zac toate iubirile irosite, sfarsite prost, uratite”. Intr-o buna zi, insa, mistuit de un dor teribil, a decis sa se intoarca la sotia sa.

ARTICOLE SIMILARE

Vica Blochina da vina pe Adina Alberts pentru sanii ei mutilati

MIRCEA BADEA a ramas fara CEVA ce iubea mult!

Madonna, evacuată de vecini

realitatea

Michael Douglas: Voi învinge cancerul!

realitatea

Statuie cu Angelina Jolie, goală și alăptând…la dublu

realitatea

Andreea Balan voteaza pentru Money Love!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu