Tabu
Image default
lifestyle

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

Oreste Teodorescu (37 de ani) a recunoscut ca a inselat-o pe sotia lui, Liliana, dupa sase ani de fidelitate. Pana la impacare, spune el, “Lili si-a gasit un amant, iar eu – o doamna bine”.

Oreste si Liliana s-au casatorit in 1996, la un an dupa nasterea Sabinei, fetita lor. Putin dupa aceste evenimente, Oreste devenea cunoscut in lumea televiziunii, dar casnicia incepea sa scartaie. “Dupa sase ani de fidelitate asumata, instinctele mele de pradator se atrofiasera. Dar am descoperit, surprins, ca vechile obiceiuri nu se uita niciodata…Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai bland, mai … tolerant si, cica, mai iubitor!”. Oreste a marturisit ca sotia a aflat ca o insala, discutie in urma careia sotii Teodorescu au cazut de acord sa mai dea o sansa casniciei lor.

(foto: Ok! Magazin)

Dupa doi ani, insa, Oreste si-a parasit familia. “Intr-o noapte, dupa o discutie stupida, mi-am facut bagajul si am plecat. Un an!…Lili si-a gasit un amant, eu, o doamna bine. Povestea noastra se pregatea sa intre intr-o cutie prafuita, unde zac toate iubirile irosite, sfarsite prost, uratite”. Intr-o buna zi, insa, mistuit de un dor teribil, a decis sa se intoarca la sotia sa.

ARTICOLE SIMILARE

În curând pe ecranele IMAX: Primul film porno 3D

realitatea

COVER TEATRAL INDIE – DUPA J. B. P. MOLIERE

realitatea

Daniela Crudu a ajuns piele si os! A slabit 15 kilograme!

Amy Winehouse, beată și dormind pe stradă – FOTO

realitatea

Hugh Hefner, părăsit de iubită cu 5 zile înainte de nuntă

realitatea

PROFESOARA condamnata la 20 ani de inchisoare! AFLA de ce!

1 comentariu

Oreste 15 April 2013 at 22:49

Candva o fetita va citi cum taticul ei declara la toata lumea , cu probe, ca mamica ei este o desfranata. Frumos cadou.

Răspunde

Scrie un comentariu