Tabu
Image default
lifestyle

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

Oreste Teodorescu (37 de ani) a recunoscut ca a inselat-o pe sotia lui, Liliana, dupa sase ani de fidelitate. Pana la impacare, spune el, “Lili si-a gasit un amant, iar eu – o doamna bine”.

Oreste si Liliana s-au casatorit in 1996, la un an dupa nasterea Sabinei, fetita lor. Putin dupa aceste evenimente, Oreste devenea cunoscut in lumea televiziunii, dar casnicia incepea sa scartaie. “Dupa sase ani de fidelitate asumata, instinctele mele de pradator se atrofiasera. Dar am descoperit, surprins, ca vechile obiceiuri nu se uita niciodata…Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai bland, mai … tolerant si, cica, mai iubitor!”. Oreste a marturisit ca sotia a aflat ca o insala, discutie in urma careia sotii Teodorescu au cazut de acord sa mai dea o sansa casniciei lor.

(foto: Ok! Magazin)

Dupa doi ani, insa, Oreste si-a parasit familia. “Intr-o noapte, dupa o discutie stupida, mi-am facut bagajul si am plecat. Un an!…Lili si-a gasit un amant, eu, o doamna bine. Povestea noastra se pregatea sa intre intr-o cutie prafuita, unde zac toate iubirile irosite, sfarsite prost, uratite”. Intr-o buna zi, insa, mistuit de un dor teribil, a decis sa se intoarca la sotia sa.

ARTICOLE SIMILARE

FOTO de la nunta lui Catarama cu Adina Alberts

realitatea

Ghici cine…

realitatea

TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

realitatea

Elena Udrea are păpușă după chipul și asemănarea ei

realitatea

Top 5 joburi ciudate

realitatea

Jessica Biel goală poate virusa calculatoare

realitatea

1 comentariu

Oreste 15 April 2013 at 22:49

Candva o fetita va citi cum taticul ei declara la toata lumea , cu probe, ca mamica ei este o desfranata. Frumos cadou.

Răspunde

Scrie un comentariu