Home > Agenda > stiri > Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

Oreste Teodorescu (37 de ani) a recunoscut ca a inselat-o pe sotia lui, Liliana, dupa sase ani de fidelitate. Pana la impacare, spune el, “Lili si-a gasit un amant, iar eu – o doamna bine”.

Oreste si Liliana s-au casatorit in 1996, la un an dupa nasterea Sabinei, fetita lor. Putin dupa aceste evenimente, Oreste devenea cunoscut in lumea televiziunii, dar casnicia incepea sa scartaie. “Dupa sase ani de fidelitate asumata, instinctele mele de pradator se atrofiasera. Dar am descoperit, surprins, ca vechile obiceiuri nu se uita niciodata…Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai bland, mai … tolerant si, cica, mai iubitor!”. Oreste a marturisit ca sotia a aflat ca o insala, discutie in urma careia sotii Teodorescu au cazut de acord sa mai dea o sansa casniciei lor.

(foto: Ok! Magazin)

Dupa doi ani, insa, Oreste si-a parasit familia. “Intr-o noapte, dupa o discutie stupida, mi-am facut bagajul si am plecat. Un an!…Lili si-a gasit un amant, eu, o doamna bine. Povestea noastra se pregatea sa intre intr-o cutie prafuita, unde zac toate iubirile irosite, sfarsite prost, uratite”. Intr-o buna zi, insa, mistuit de un dor teribil, a decis sa se intoarca la sotia sa.

Articole asemanatoare
Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”
Oreste Teodorescu a fost retinut de politie! Afla in ce a fost implicat omul de televiziune
Doliu în lumea artistică! Soţia unui mare cântăreţ roman a murit
Oreste si-a sfatuit fiica sa-si inceapa viata sexuala la 14 ani! “I-am spus sa ne faca un semn discret cand vrea s-o stergem de acasa!”

1 Response

  1. Oreste

    Candva o fetita va citi cum taticul ei declara la toata lumea , cu probe, ca mamica ei este o desfranata. Frumos cadou.

Comenteaza acest articol

Oreste povesteste cum el si sotia s-au inselat reciproc!

by   1 min
1