Tabu
Image default
lifestyle

Noul RealitateaFM, On Air din 20 octombrie 2008

RealitateaFM va fi relansat luni, 20 octombrie 2008, devenind singurul post de radio News & Talk din Romania.
RealitateaFM, alaturi de Radio Guerrilla, face parte din Divizia Radio a Grupului Realitatea.Catavencu. Luni, 20 octombrie 2008, va fi relansat RealitateaFM. Daca, in prezent, pe frecventa RealitatiiFM se difuzeza LIVE sunetul RealitatiiTV, odata cu relansarea, acesta va avea identitate proprie FM, devenind un post de radio in toata puterea cuvantului. Noul RealitateaFM va fi primul radio de stiri din Romania care adopta formatul News & Talk, devenind astfel cel mai interactiv jucator din FM-ul autohton. Buletinele de stiri, scurte si la obiect, difuzate din jumatate in jumatate de ora, sunt urmate de analizele realizatorilor de programe si completate cu punctele de vedere ale formatorilor de opinie.

 “Ore de varf”, emisiunea matinala (Luni-Vineri, 07.00-10.00), este realizata de doi experimentati jurnalisti radio, Catalin Striblea si Filip Standavid (ex-BBC). De altfel, cea mai mare parte a echipei RealitateaFM este formata din ziaristi care au lucrat pana de curand la BBC. Intregul spatiu de emisie al RealitatiiFM este dedicat evenimentelor si analizei acestora acestora impreuna cu ascultatorii. Noul slogan al RealitatiiFM este “Stie ce spune”.
Ca si pana acum, acesta va emite in Bucuresti pe frecventa 90.2FM. Va mai putea fi receptionat in Cluj 93.8FM, Sulina 107FM si Sibiu 90.4FM.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake nu vorbeşte cu Brtiney Spears de 9 ani

realitatea

ANDA ADAM vs.Madonna / FOTO & VIDEO

Lady GaGa: Mai bine mor decât să nu port tocuri

realitatea

Premieră Subaru pentru România

realitatea

Fara tort aniversar! VICTORIA BECKHAM si-a serbat ziua cu fructe

Contabilitate pentru suflet

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu