Home > Fashion > Oxette, colecția toamnă/iarnă 2009

Oxette, colecția toamnă/iarnă 2009

E de ajuns un accesoriu în tendințe pentru ca ținuta ta să fie IN și în acest sezon. Mereu la curent cu tot ce înseamnă nou în modă și styling, Oxette a creat o colecție deosebită, în acord cu cele mai noi trenduri.

Noua colecție Oxette toamnă/iarnă 09 aduce în prim plan întoarcerea la eleganță, atitudine sofisticată și totodată provocatoare.

Misterioasă, femeia Oxette a acestui sezon are parte de glam-ul anilor 40’, precum o Greta Garbo a zilelor noastre. Eleganța colecțiilor este accentuată prin detalii fine inspirate din designul interior. Folosește pentru un astfel de look bijuteriile din colectia Roma sau New Deco.

Colecția Roma reintroduce lanțul flexibil din argint numit “Tubo Gas”. Este înconjurat de un lanț din biluțe și poate fi combinat cu diverse medalioane rotunde gravate pe ambele părți cu elemente deco-style.

Luminozitatea cristalelor pune în valoare onixul negru, devenit lait-motivul colecției New Deco. Ne găsim astfel transpuși într-o lume a bijuteriilor glam din anii `40.

Pietre negre multifațetate și lanțuri fancy din argint sunt tot ce îți trebuie pentru petrecerile sofisticate de seară.

“Fetele bune ajung în rai și fetele rele ajung unde vor”. E titlul unei cărți care se regăsește în tendințele actuale în materie de fashion.

Obține lookul de bad girl prin bijuteriile din colecția Pyramids sau Matelasse. Formele geometrice sunt un must have al sezonului – de la clădirile post moderniste ca cele ale faimoasei architecte Zaha Hadid, până la bijuterii și accesorii. Lanțurile lungi, medalioanele supradimensionate și brățările armonios combinate definesc noua colecție Pyramids. Forma piramidală este reluată și în colecția impresionantă de ceasuri Oxette.

Dacă vrei să fii din nou o fată bună caută un lanț-mătanie din colecția Rosary.

Articole asemanatoare
Peste 100.000 de discuri de vinil sunt digitalizate pentru ca oricine să le poată asculta online
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

Comenteaza acest articol

Oxette, colecția toamnă/iarnă 2009

by realitatea   1 min
0