Tabu
FASHION

Oxette, colecția toamnă/iarnă 2009

E de ajuns un accesoriu în tendințe pentru ca ținuta ta să fie IN și în acest sezon. Mereu la curent cu tot ce înseamnă nou în modă și styling, Oxette a creat o colecție deosebită, în acord cu cele mai noi trenduri.

Noua colecție Oxette toamnă/iarnă 09 aduce în prim plan întoarcerea la eleganță, atitudine sofisticată și totodată provocatoare.

Misterioasă, femeia Oxette a acestui sezon are parte de glam-ul anilor 40’, precum o Greta Garbo a zilelor noastre. Eleganța colecțiilor este accentuată prin detalii fine inspirate din designul interior. Folosește pentru un astfel de look bijuteriile din colectia Roma sau New Deco.

Colecția Roma reintroduce lanțul flexibil din argint numit “Tubo Gas”. Este înconjurat de un lanț din biluțe și poate fi combinat cu diverse medalioane rotunde gravate pe ambele părți cu elemente deco-style.

Luminozitatea cristalelor pune în valoare onixul negru, devenit lait-motivul colecției New Deco. Ne găsim astfel transpuși într-o lume a bijuteriilor glam din anii `40.

Pietre negre multifațetate și lanțuri fancy din argint sunt tot ce îți trebuie pentru petrecerile sofisticate de seară.

“Fetele bune ajung în rai și fetele rele ajung unde vor”. E titlul unei cărți care se regăsește în tendințele actuale în materie de fashion.

Obține lookul de bad girl prin bijuteriile din colecția Pyramids sau Matelasse. Formele geometrice sunt un must have al sezonului – de la clădirile post moderniste ca cele ale faimoasei architecte Zaha Hadid, până la bijuterii și accesorii. Lanțurile lungi, medalioanele supradimensionate și brățările armonios combinate definesc noua colecție Pyramids. Forma piramidală este reluată și în colecția impresionantă de ceasuri Oxette.

Dacă vrei să fii din nou o fată bună caută un lanț-mătanie din colecția Rosary.

ARTICOLE SIMILARE

Shopping de seară

realitatea

Jurnalul unei fashioniste: Tendintele danseaza dupa cum canta orchestra Chanel

realitatea

Designerii militează pentru o planetă verde

realitatea

Madonna spală podele pentru D&G – Video

realitatea

Vogue a numit-o pe Kate Moss “Cel mai bine imbracata femeie a deceniului”

realitatea

Making of “O toamnă vizionară 100% românească”

realitatea

Scrie un comentariu