Tabu
Image default
FASHIONSlider

Ce decolteu să alegi în funcție de tipul tău de corp

Uneori, o mică schimbare poate fi dificilă, iar acest lucru este valabil mai ales în materie de modă. Astăzi ne concentrăm asupra decolteurilor și, mai precis, asupra modului în care putem alege tipul potrivit de decolteu. Experții spun că trebuie să ținem cont de forma corpului.

Nu este vorba despre crearea unor reguli care trebuie respectate – este mai mult despre folosirea câtorva trucuri pentru a obține imaginea dorită.

Decolteul rotund

Acesta este un design clasic. Este aproape de gât și atrage în principal atenția oamenilor asupra feței și umerilor tăi. Apropierea sa de bărbie creează iluzia sânilor mai mari și a gâtului mai scurt. Acest decolteu este recomandat femeilor cu gât lung și fețe subțiri, precum și celor cu umeri lați sau sâni mici, deoarece ajută la scoaterea în evidență a frumuseții lor naturale.

Decolteu pătrat

Acest decolteu în stil vintage este întotdeauna o opțiune bună pentru a adăuga o notă distractivă și specială ținutei tale. În plus, forma sa pătrată poate ajuta la crearea unui pic de contrast, care poate fi folosit pentru a scoate în evidență formele. Este perfect pentru femeile cu sâni mai mari, deoarece dezvăluie suficientă piele, fără a arăta prea mult. Poate fi folosit și pentru a da impresia că aveți un gât mai mare sau umeri mai largi, întrucât întreaga idee din spatele acestui design este tocmai de a crea acest contrast între sâni și gât.

https://www.instagram.com/p/BlRKM5LB4Bs/?utm_source=ig_web_copy_link

Decolteu în V

Acesta este un design tradițional care favorizează toate tipurile de corp, dar ar trebui să țineți întotdeauna cont de adâncimea decolteului. Decolteul în V este foarte versatil. Un decolteu în ​​V mai scurt este ideal pentru femeile cu sâni mici care doresc să atragă mai mult atenția asupra fețelor lor, în timp ce un decolteu în ​​V mai adânc va prelungi trunchiul femeilor cu sâni mai mari. Este, de asemenea, un aliat excelent pentru fetele cu umeri și tors late, deoarece creează un aspect mai alungit. În cele din urmă, femeile cu gât mai scurt vor observa că decolteurile în V le vor face să se simtă mai alungite.

https://www.instagram.com/p/BnkU1mtndpa/?utm_source=ig_web_copy_link

Decolteu cu guler

Este tradițional și se potrivește și tuturor tipurilor de corp. Dacă vrei să obții un aspect clasic, feminin, care să aibă și o notă de eleganță, aceasta este opțiunea potrivită. Acest decolteu favorizează femeile cu sânii mari, lăsând loc sânilor să se așeze. Femeile cu sâni de mărime medie sau mici pot opta cu ușurință pentru o îmbrăcăminte cu guler mai strânsă pe corp. Cele cu gât scurt pot folosi gulerul pentru a da impresia că au un gât mai lung.

https://www.instagram.com/p/CAbQ1fxnMJO/?utm_source=ig_web_copy_link

Decolteu pe umeri

Cunoscut și sub numele de guler „Bardot”, este un stil feminin și cochet care vă scoate în evidență clavicula și fața. „Bardot” este ideal pentru femeile cu umeri înguști, deoarece le lățește umerii. Este, de asemenea, o alegere bună pentru femeile cu sâni de mărime medie sau mici.

https://www.instagram.com/p/BvKqpR6HgT8/?utm_source=ig_web_copy_link

Decolteu asimetric

Acest decolteu avangardist este alegerea perfectă pentru a înveseli o ținută fără a-ți pierde cu adevărat seriozitatea. Femeile cu umeri înguști și brațe subțiri care doresc să lărgească aceste părți ale corpului pentru o ocazie specială ar trebui să opteze pentru acest decolteu.

Decolteu pe gât

Acest decolteu se extinde cu câțiva centimetri în sus, aproape atingându-vă bărbia. Este un mod elegant de a duce orice ținută la nivelul următor, în timp ce ești îmbrăcată încă casual. Poate fi purtat chiar și cu blugi sau fustă mini. Gulerul este unul dintre secretele cele mai bine păstrate pentru femeile care simt că au fețe sau gât mai lungi. Dacă sunteți îngrijorate de lungimea gâtului, iată un truc pe care îl puteți folosi oricând.

Decolteu sub formă de inimă

Romantic și seducător, acest stil de decolteu în formă de inimă se potrivește multor tipuri de corpuri. Deschiderea sa atrage atenția asupra formelor pieptului femeilor cu sânii mari, dar ajută și la crearea unui volum mai mare pentru femeile cu sâni mai mici. În plus, acest decolteu ondulat poate fi folosit pentru a vă alungi silueta. Este adesea folosit la rochiile de mireasă.

https://www.instagram.com/p/Bow6e_ygqEb/?utm_source=ig_web_copy_link

Decolteul bărcuță

Este o altă opțiune sofisticată, clasică, pentru femeile care doresc să adauge un plus ținutei dar și originalitate. Este un decolteu mai larg, care merge de la umăr la umăr, de-a lungul claviculei. Cui este recomandat? Deoarece arată pielea de pe partea superioară a pieptului, atrage atenția asupra umerilor. Femeile cu umeri înguști și brațele subțiri vor străluci cu acest aspect, precum și cele cu șolduri mai late.

View this post on Instagram

Sunny mornings are the best ☀️

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Decolteu fără bretele

O cămașă sau o rochie fără bretele lasă o mare parte a corpului neacoperit, atrăgând atenția oamenilor direct asupra acelei zone. Este ceva mai casual și mai îndrăzneț. Femeile cu gât lung și clavicule pronunțate pot arăta cu adevărat uimitor în acest aspect. Femeile cu brațe subțiri vor ieși în evidență datorită mușchilor tonifiați, iar cele cu umerii înguști vor putea să-și facă brațele să pară mai lungi și să obțină o imagine foarte echilibrată. Este, de obicei, mai potrivit pentru femeile cu sânii mici sau medii, deoarece nu au nevoie de susținerea unui sutien cu bretele.

View this post on Instagram

On my way to @themorningshow premiere! ✨

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

ARTICOLE SIMILARE

Anja Rubik pozeaza in stilul anilor -™70 pentru Vogue America Latina

realitatea

Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Andreea Damian

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Andreea Damian

Ceaiul de ghimbir – aliatul racelilor de sezon

realitatea

Trend Alert: Balerina style

realitatea

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

Tabu Tabu

Scrie un comentariu