Tabu
Image default
FASHION

Trucul simplu și ultra practic de a închide singură fermoarul rochiei

Nu este întotdeauna ușor să închizi fermoarul rochiei tale, mai ales când este situat în spate. Din fericire, există o tehnică prin care să economisești timp și să eviți să te zgâlțâi minute lungi în fața oglinzii tale!

Știm cu toții acea bătaie de cap de ultimă oră care ne face să întârziem dacă nu am întârziat deja: să închidem fermoarul rochiei! Pentru multe dintre noi, femeile, găsirea ținutei perfecte în garderoba noastră nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Problemă: rochia noastră neagră, la modă, ne dă uneori bătăi de cap cu fermoarul din spate. Prin urmare ne contorsionăm în toate direcțiile pentru a încerca să-l închidem.

Din fericire pentru noi și pentru simțul nostru al stilului, nu este nevoie să renunțăm la modelele de rochii în care închiderea este în spate. Doamnelor, purtați ceea ce vă place pentru că, datorită unui truc foarte simplu, este posibil să remediați această problemă care pune în dificultate multe femei!

Cum să închizi ușor fermoarul rochiei tale?

Simbol absolut al feminitatii, rochia este un articol de modă pe cât de elegant, pe atât de complex. Cu excepția cazului în care alegeți un model stretch sau oversize care nu necesită fermoar sau o rochie drăguță pulover, acest must-have pentru garderoba femeilor are adesea fermoar în spate. Acesta este cazul în special pentru majoritatea rochiilor de cocktail și a altor modele de seară. Dar se mai întâmplă ca unele rochii casual să aibă și fermoar nu în lateral, ci în spate, pe mijlocul coloanei noastre (cel mai greu de accesat). Obsesia tuturor fashionistelor care se găsesc singure în fața oglinzii lor!

Dacă acest tip de închidere dă un efect curbat care scoate în evidență silueta, este și delicat de manevrat. Din fericire, am găsit tehnica supremă pentru a-ți închide rochia într-o clipă. Când nu avem pe nimeni cu noi care să ne ajute să-l închidă sau când trucul de a închide de jos apoi de sus nu funcționează, optăm pentru bandă! Treceți pur și simplu o panglică prin deschiderea de la capătul fermoarului și apoi treceți panglica peste umăr după ce ați pus rochia. În cele din urmă, doar trageți de panglică pentru a trage fermoarul! Sfat mic, trebuie să țineți rochia cu o mână în partea inferioară a spatelui pentru a întinde materialul și a o închide mai ușor.

Această tehnică funcționează la fel de bine cu o dantelă, un șnur, pe scurt, cam cu orice ai la îndemână. Inspirat de costumele de scufundări și surfing, acest truc este eficient și rapid.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna, prima imagine din Campania Louis Vuitton toamnă/iarnă

realitatea

Sarah Jessica Parker sau Helena Christensen?

realitatea

Lansare NEW FOLDER la DallesGo!

realitatea

Jeff Bridges si James Franco, numiti “Barbatii anului 2010” de GQ Magazine

realitatea

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”

realitatea

Scrie un comentariu