Tabu
Image default
lifestyle

DINU PATRICIU, bolnav si cuplat cu o CHINEZOAICA? Legatura cu MONICA GABOR! Foto si dezvaluiri incredibile

‭ioana ginghina si ruxandra
Monica Gabor, ex-Columbeanu, si Dinu Patriciu au ceva in comun: ambii au parteneri de origine chineza!
Cancan.ro vine astazi cu o serie de dezvăluiri menite să completeze tabloul uimitor din viaţa celui mai bogat român. Dinu Patriciu a fost fotografiat de paparazzi Cancan.ro când a făcut o vizită prelungită la un spital din Milano, pe 18 octombrie, iar starea lui generală părea departe de a fi una bună. Un amănunt a atras atenţia tuturor: la consultul fulger din Italia, magnatul nu a fost însoţit de soţia sa, ci de una dintre fiice şi de o “misterioasă” femeie, care pare a a fi tot mai prezentă în viaţa afaceristului. Cancan.ro a aflat că aceasta este tocmai persoana din cauza căreia soţia lui Dinu Patricu s-a refugiat departe de ţară, in insula caraibiana Saint-Marteen, şi care, încet, dar sigur, a preluat toate frâiele afacerilor şi averii lui Patriciu.

Femeia care a intrat recent în viaţa omului cu cea mai mare avere din România este chinezoaica născută în Trinidad Tobago, Melanie Anne Chen, în vârstă de 43 de ani.  L-a cunoscut pe afacerist la vremea când era angajată a Morgan Stanley, companie care a asigurat consultanţa vânzarii Rompretrol catre cazacii de la KazMunaiGaz. În scurt timp ea a devenit şefa supremă a afacerilor lui, controlând absolut toate companiile importante şi având cunoştinţă de orice contract, afacere sau plată făcute prin intermediul acestora.
Melanie Anne Chen este şefa DP Holding, companie care controlează: Marexim (societatea care deţine licenţa de explorare a Sapropelului pe un perimetru de 9000 mp din Marea Neagra), Adevarul Holding, Liberty Bank din Georgia, Adevarul Imobiliare, Fondul imobiliar Deutschland, Rutley Investments, şi compania Novero. Incredibil, dar adevărat, fratele lui Melanie, Peter Chen, conduce celelalte afaceri ale lui Dinu Patriciu, respectiv toate investiţiile de capital! Melanie Anne Chen a fost căsătorită până în anul 2009 cu suedezul Peter Ahl, fondatorul şi proprietarul Serenataflowers.com, unul dintre cele mai mari siteuri engleze de livrari flori la domiciliu. Cei doi au locuit împreună la Londra, într-o vilă de la marginea oraşului (cumparată în 2001 şi evaluată, în acest moment, la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline). După divorţul de Ahl, Melanie Chen a devenit proprietara impunatoarei construcţii, după ce i-a plătit cota lui.
Apropierea dintre cel mai bogat român şi femeia de afaceri de origine chineză a devenit vizibilă în anul 2010. Acela a fost momentul în care Dinu Patriciu, care de câte ori călătorea în Marea Britanie locuia la hotel, şi-a mutat reşedinţa în casa Melaniei Anne Chen. Propietatea se află în afara Londrei, la 30 de minute de mers cu maşina, în Danes Hills, Woking şi poartă denumirea de “Trevando House”.
Pe data de 17 octombrie, cu o zi înainte de vizita la spitalul din Milano, Dinu Patriciu şi Melanie Chen au fost împreună la Londra. Au petrecut câteva ore în clădirea din centrul capitalei, unde magnatului are un birou, apoi, deşi au ieşit pe rând, s-au urcat în aceeaşi maşină. Melanie a fost cea care a condus automobilul către o şcoală din apropiere. Magnatul şi chinezoaica au fost fotografiaţi de paparazzi Cancan.ro în momentul în care au coborât şi s-au despărţit..strategic. Patriciu s-a îndreptat către o altă maşină, cu şofer, care îl aştepta, în vreme ce Melanie a intrat în şcoală pentru a o vedea pe fiica ei în vârstă de 7 ani. Destinaţia lor a fost, pâna la urmă, comună. Patriciu a ajuns la vila de la marginea Londrei, urmat la aproximativ o ora de Melanie. Mangantul român şi partenera sa chinezoaică au înnoptat, deci, împreună.
De la Trevando House au plecat magnatul român şi partenera sa, cu o cursă aeriană privată, şi către spitalul Ospendale Niguarda din Milano, unde s-au întâlnit cu Ana, fiica magnatului. La ieşirea din spital paparazzii CANCAN.ro au realizat, pe 18 octombrie, noua serie de fotografii cu ei împreună.  În după amiaza aceleiaşi zile, Dinu Patriciu însoţit de Melanie, dar şi de fiica sa, Ana, a revenit în ţară. De la aeroport a fost dus la proprietatea sa de la Snagov, unde a înnoptat cu Melanie Chan. Ziua următoare, 19 octombrie, vineri, Dinu Patricu şi Melanie Chen au fost de nedespărţit: au plecat împreună de acasă, au fost împreună la birou şi tot împreună s-au întors, seara, la reşedinţa de la Snagov a soţilor Dana şi Dinu Patriciu. Abia sâmbătă după amiază, la ora 17.05, Melanie Anne Chen a părăsit România, cu destinaţia Londra, cu o cursă British Airways
Surse foarte apropiate familiei Patriciu susţin că prezenţa insistenţă în viaţa magnatului a Annei Melanie Chen a determinat-o pe soţia acestuia, Dana Rodica Patriciu sa se retragă. Din informaţiile noastre, ea se află acum în Saint Marteen, unde duce o viaţă modestă. Se pare că Melanie s-a îngrijit ca soţia magnatului să nu primească niciun ban şi, spun sursele noastre, a dispus inclusiv suspendarea cardului de benzină de la Rompetrol pe care Dana Patriciu îl deţinea de peste un an.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine

realitatea

Momente de poveste si magie in avanpremiera la Bucuresti, alaturi de Mickey Mouse si Michael Barron

Paris Hilton vrea un duet cu Britney Spears

realitatea

Kiefer Sutherland, protagonistului unui serial web

realitatea

Fergie, topless în revista Allure

realitatea

OSCAR 2013 – Primele premii: Christoph Waltz, “Amour”, “Brave”

1 comentariu

Scrie un comentariu