Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Robert Pattinson – noua imagine Dior Homme

Robert Pattinson a fost confirmat ca noua imagine a parfumului Dior Homme. El se alătură celebrităților care sunt amabasadori ai brandului Dior, dacă ne amintim de Natalie Portman și Charlize Theron.

Zvonul conform căruia actorul va colabora cu Dior circula încă de anul trecut, însă o confirmare oficială a venit de-abia acum.

Dior Homme s-a lansat inițial în 2005, chiar în perioada în care Robert Pattinson devenea cunoscut cu rolul din Harry Potter.

Deși a cunoscut gustul celebrității și a creat o adevărată frenezie în rândul fanilor cu rolul principal în cel mai de succes blockbuster din ultimii ani, Twilight Saga, au continuat proiecte care i-au scos în evidență mult mai mult talentul. De curând, Pattinson a terminat filmările pentru cea mai nouă peliculă semnată David Michod, The Rover, pentru care a turnat în Australia împreună cu Guy Pearce. În curând, el va începe să lucreze la următorul film al lui David Cronenberg, Maps to the Stars, urmat de Hold on to Me, regizat de James Marsh, în care o va avea drept coprotagonistă pe Carrey Mulligan.

Ne-a stârnit curiozitatea această colaborare și așteptăm cu interes modul de prezentare al campaniei publicitare.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 17 aprilie!

realitatea

Cum se prepară băutura miraculoasă cu care a slăbit Andreea Marin

HORROR: Cine l-a omorat pe BENDEAC? A fost, de fapt, SINUCIDERE?

Dragostea nu e un cliseu, daca tu nu o transformi intr-unul

Iulia Vântur, ŢINTA IRONIILOR PE FACEBOOK! De la această fotografie a plecat totul

Cât s-a îngrăşat Oana Roman de când e însărcinată

Scrie un comentariu