Tabu
Image default
lifestyle

Paula Seling, noua ambasadoare Iutta a campaniei „Dor de romanesc”

Paula Seling, o voce si o prezenta feminina remarcabila, se alatura campaniei initiata de brandul Iutta ca Ambasadoare a Maramuresului pentru a strange dorurile romanilor pe noua platforma www.dorderomanesc.ro. Proiectul de mare anvergura se desfasoara pe o perioada de 10 saptamani iar participantii vor avea sansa sa castige marele premiu ce consta in geanta de voiaj „Dor calator”, creata special cu aceasta ocazie, si invitatia de a participa la un tur fotografic al tarii de 10 zile.

Artista, nascuta in Baia Mare, marturiseste cu sinceritate dorul sau de Maramures si influenta acestui loc natal ce ii ofera constant o sursa de inspiratie. Vocea sa duioasa se afla sub amprenta dorului de acasa, pe care il transpune vibrant prin cantecele sale.

”Dorul pentru mine este sentimentul generator de arta, de muzica, de bucurie, de incantarea de a fi. Pentru mine dorul de casa este foarte puternic. Intotdeauna ma gandesc la locurile unde am copilarit si incerc sa fac tot ce e in jurul meu sa semene cu acel loc.”,  povesteste Paula Seling.

Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta declara: Platforma www.dorderomanesc.ro a strans pana in prezent peste 150 de doruri din toate regiunile țarii. Acestea reflecta amintiri de nesters, trairi complexe, locuri si persoane dragi, arome si stari intense ce insotesc romanii la orice pas. Ne-a bucurat deschiderea cu care a fost primit proiectul si suntem surprinse in fiecare zi de profunzimea si frumusetea dorurilor primite. Ele confirma bogatia culturala a poporului nostru, pe care vrem sa o redam și promovam in continuare prin creatiile Iutta.

Cateva din dorurile impartasite de participantii campaniei pana acum:

  • ”Mi-e dor de serile copilariei la bunica, de mirosul de iarba proaspata si taraitul greierilor. De parfumul teilor batrani de la poarta. De inventivitatea cu care noi, copiii, incercam sa descoperim lumea si sa ne luam la intrecere in intrebari mestesugite. Si de oameni frumosi, cu palme batrane si riduri pe frunte, dar cu suflet curat si buze ce rostesc cuvinte intelepte. ” Claudia, Oltenia
  • ”Dor de Chisinau toamna, cand se imbraca de sarbatoare pentru ziua orasului, cu miros de must si frunze uscate, de castanii ce strajuiesc de o parte si de alta bulevardele lui. ”  Andreea, Basarabia

ARTICOLE SIMILARE

Enrique Iglesias va apărea gol pușcă în public

realitatea

Artă la Teatrul Național

realitatea

Kate, DUCESA DE CAMBRIDGE, are o sosie care concureaza la MISS WORLD

Victoria Beckham în viziunea revistei V

realitatea

ANDREEA MARIN, foto din Tabu 2002! INCREDIBIL!

MUGUR MIHAESCU surprins cu o blonda bine dotata! FOTO!

Scrie un comentariu