Tabu
Image default
lifestyle

Personalitati Gay – Elton John

Reginald Kenneth Dwight , s-a născut în 1947 pe 25 martie în Midllesex/Anglia. Este nimeni altul decât celebrul Elton John. Åži-a început cariera muzicală la o vârstă foarte fragedă. La doar 11 ani a câștigat o bursă la Academia Regală de Muzică.

Elton înființează trupa "The Corvettes" în anul 1960, împreună cu un grup de prieteni, apoi în anul 1970 lansează primul album împreună cu textierul Bernie Taupin. Pe 25 august 1970 a avut primul concert în America. De atunci viața și cariera muzicală au cunoscut un progres fantastic reușind ani de zile să se mențină pe primele locuri în topurile muzicale.

La sfârșitul anului 1970 într-un interviu acordat revistei "Rolling Stone", declară ca este bisexual. În anul 1982 a cunoscut-o pe Renate Blauel cu care s-a și căsătorit, declarând mai târziu că a fost o căsătorie de compromis, iar el este de fapt homosexual.
Căsnicia celor doi a durat 5 ani.

După această etapă a vieții, Elton John a avut o decădere surprinzătoare. În anul 1990 a fost internat într-o clinică de dezintoxicare, devenise dependent de alcool și droguri. "Elton John Aids Foundation" a fost înființată în memoria fostului sau prieten Ryan White, diagnosticat cu SIDA, boala care i-a curmat viața.

A fost de-a lungul timpului actor, interpret, compozitor, actor, producător… Muzica lui este influențată de artiști precum Dusty Springfield , Jackson Brown, Sting, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones. În anul 1998 a primit titlul de "Knight Bachelor" , devenind Sir Elton John. Regina Angliei i-a înmânat distincția, răsplătind prin acest mod servicile caritabile pe care acesta le-a făcut în decursul anilor.

În prezent este căsătorit cu David Furnish cu care și-a legalizat relația în anul 2005,  ziua în care Marea Britanie a legalizat căsătoriile între homosexuali. Cele mai apreciate albume ale lui Elton John sunt : One Night Only, The Captain and the Kid, Too Low for Zero, Live in Australia, A Single Man…

ARTICOLE SIMILARE

PICTORIAL soc cu o sportiva in TABU! Avanpremiera FOTO!

realitatea

EXCLUSIV! Am surprins-o pe RAMONA GABOR la Istanbul! Nu va imaginati ce facea! Avem FOTO!

Percepții

realitatea

SEX IN TREI! Andreea Mantea a sunat-o pe “amanta” lui Stefan Stan! Ce a aflat a socat-o!

GIULIANO STROE, cel mai puternic copil din lume, la “Romanii au talent”

realitatea

Habitat for Humanity reclădeşte speranţe!

realitatea

Scrie un comentariu