Home > Lifestyle > Stiri > PETRE CONDRAT, asistentul lui BOTEZATU, zice ca e nevinovat! Unde sunt tablourile furate din Olanda?

PETRE CONDRAT, asistentul lui BOTEZATU, zice ca e nevinovat! Unde sunt tablourile furate din Olanda?

Tablourile semnate de pictori celebri, furate de cei trei români de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda, sunt de negăsit, iar ancheta, pentru moment, bate pasul pe loc. Audiat pentru că ar fi încercat să-i ajute pe bandiţi să vândă operele unor colecţionari de artă, Petre Condrat, asistentul designerului Cătălin Botezatu, se declară nevinovat.
Adus în faţa procurorilor pentru a da declaraţii, tânărul, mâna dreaptă a celebrului creator de modă, l-a luat pe “Nu” în braţe. Petre Condrat a negat acuzaţiile ce i se aduc, deşi în dosar ar exista câteva convorbiri telefonice putate cu unul dintre hoţi, unele iniţiate, se pare, chiar din sediul firmei lui Cătălin Botezatu.
Nu ştia că operele au dispărut din muzeu? Speriat că ar putea înfunda puşcăria, manechinul spune că nu a ştiut în nici un moment că tablourile evaluate la aproape 300 de milioane de euro ar fi fost furate.
Între timp, poliţiştii români încearcă să dea de urma operelor de artă care par să fi intrat în pământ. Deocamdată, anchetatorii nu au informaţii despre locul în care s-ar afla picturile semnate de Picasso, Matisse, Monet şi Gauguin.

Mai mult: Asistentul lui Bote zice că e nevinovat – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
dora maar
Dora Maar nu mai este „Femeia care plânge” a lui Picasso
Păcăleală de marketing a „tabloului” lui Picasso descoperit sub o piatră în Tulcea
Micuta Picasso. Picteaza de la 2 ani, iar un tabloul al ei se vinde cu 10.000 $
Astăzi se redeschide Muzeul Zambaccian din București

Comenteaza acest articol

PETRE CONDRAT, asistentul lui BOTEZATU, zice ca e nevinovat! Unde sunt tablourile furate din Olanda?

by   1 min
0