Tabu
lifestyle

Philips Moda 2, un monitor cu adevarat stilat

MMD, partenerul licentiat pentru monitoarele Philips, lanseaaă Philips Moda 2, un nou monitor cu design minimalist alb. Monitorul dispune de un panou IPS de 27 de inchi ce imbina imagini uimitoare si sunet cristalin, cu ajutorul boxelor integrate de 7 wati. Philips Moda 2 se bucura de conectivitate Bluetooth pentru transmisiuni video si audio.

Imagini captivante la 360 de grade

Monitorul beneficiaza de un design minimalist, elegant, ce se potriveste perfect in orice incapere. Marginea ecranului are o dimensiune mult redusa: rama exterioara nu masoară mai mult de 2.5 mm, iar banda neagra din interiorul panoului, doar 3.5 mm. Toate aceste caracteristici ofera mai mult spatiu pentru vizualizare.

Sunet uimitor

Pentru o experienta audio imbunatatita, boxele integrate de 7 wati sunt alimentate de un sistem audio acordat cu tehnologia SRS WOW HD. Astfel, experienta audio captivanta este redata de un sistem audio surround cu 5.1 canale.

Streaming Bluetooth

Ultimul lucru de care un spatiu are nevoie sunt si mai multe cabluri. Modelul 275C5QHAW beneficiaza de tehnologia Bluetooth, astfel incat utilizatorii pot impartasi continut video si audio wireless, direct pe ecranul monitorului, de la orice device compatibil si se pot bucura de continut la o calitate foarte buna.

Calitate video exceptionala

Prin intermediul tehnologiei AH-IPS, unghiul de vizualizare foarte mare permite utilizatorilor sa urmareasca imaginile afisate pe ecran din aproape orice unghi. Cu un ecran Full HD de 1920 x 1080p, monitorul suporta cea mai mare rezolutie HD pentru o calitate superioara a imaginilor.

Monitorul Philips Brilliance 275C5QHAW va fi disponibil in Europa începand din aceasta luna.

ARTICOLE SIMILARE

Nestlé luptă împotriva cancerului la sân

Epilogul anului 2014 in istoria artei romanesti

realitatea

Decernarea premiilor Oscar

realitatea

Obiectul orei- casca de rally George Vintila

realitatea

Milla Jovovich, goală pentru Maxim

realitatea

Hugh Jackman se scarpină cu ghearele din Wolverine

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu