Home > Lifestyle > Stiri > COCO, nevasta lui Ice-T, e romanca! FOTO cu cel mai celebru FUND din lume!

COCO, nevasta lui Ice-T, e romanca! FOTO cu cel mai celebru FUND din lume!

Blonda Coco Austin (33 de ani), soția lui Ice-T, nu ratează nici o ocazie  să-și țină fanii la curent cu activitățile zilnice, postând poze supersexy pe  Twitter. Iar admiratorii ei din România ar trebui să fie mândri, pentru că gazda  reality-show-ului ”Ice loves Coco” are origini mioritice, conform nefiltrat.ro.

După cum scrie pe Wikipedia, Coco este pe jumătate româncă, pe jumătate  unguroaică, fără alte informații legate de originile ei. Însă, într-un interviu  acordat în Playboy, o dată cu primul pictorial din revista cu ”iepuraș”, blonda  a povestit că părinții ei, Tina și Steve, s-au cunoscut pe când erau copii,  pe platourile de filmare ale cunoscutului serial western “Bonanza”. Familiile  lor ajunseseră în America, din Europa, la sfârșitul anilor 50.

Astfel, tatăl lui Coco s-ar fi născut la Bacău, iar părinții lui au decis, pe  când el avea 5 ani, să emigreze în America. Aici a întâlnit-o pe unguroaica  Tina, de care s-a îndrăgostit și cu care a făcut cinci copii: doua fete – Nicole (Coco) și Kristy și trei băieți. Când Coco avea doar 6 ani, părinții ei  au divorțat, lucru care avea să o marcheze profund. Soția lui Ice-T se pare că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei, în schimb, cu mama, Tina, este în relații  foarte bune.

Articole asemanatoare
coco austin
Coco Austin își alăptează și acum fetița de 3 ani. Ice-T a explicat de ce o sprijină
Fata lui CARMEN HARRA – mai tare ca J Lo, Kim K sau Coco! IMAGINI revelatoare

Comenteaza acest articol

COCO, nevasta lui Ice-T, e romanca! FOTO cu cel mai celebru FUND din lume!

by   1 min
0