Home > Lifestyle > Stiri > ANGELINA JOLIE lovita din nou de cancer! Cata dreptate a avut cu operatia!

ANGELINA JOLIE lovita din nou de cancer! Cata dreptate a avut cu operatia!

Angelina Jolie se confrunta din nou cu cancerul si a avut dreptate cand a luat decizia traumatizanta a unei duble mastectomii. Matusa ei, Debbie Martin, care sufera de aceasta maladie, este in coma si a fost deconectata de la aparate, in spital, scrie Daily Mirror.
Debbie Martin, in varsta de 61 de ani, este “persoana din umbra” din cauza careia Angelina Jolie a decis sa se supuna unei duble mastectomii, pentru ca, din punct de vedere genetic, actrita prezenta un risc de 87 la suta de a face cancer la san in timpul vietii.
Angelina Jolie si-a petrecut sfarsitul de saptamana asteptand vesti despre matusa ei, care a fost deconectata de la aparatele care o tineau in viata, dupa ce a intrat in coma, miercuri, scrie publicatia britanica.
“Angelina era foarte apropiata de Deb si a facut tot posibilul pentru a o ajuta. Deb a sustinut-o pe Angelina in decizia ei de a se opera preventiv”, a spus o sursa apropiata familiei.
“Daca ar fi stiut dinainte ce o asteapta, si-ar fi facut si ea o dubla mastectomie si si-ar fi indepartat ovarele chirurgical”, a spus aceeasi sursa.
Angelina Jolie a decis sa se supuna unei duble mastectomii, dupa ce a aflat ca este, asemenea matusii ei, purtatoarea genei BRCA1, din cauza careia prezenta un risc de peste 80 la suta de a suferi de cancer la san si de un risc de 50 la suta de a suferi de cancer ovarian , in cursul vietii. Actrita a dezvaluit faptul ca a suferit o dubla mastectomie, intr-un editorial emotionant publicat in The New York Times, la jumatatea acestei luni. De asemena, Angelina Jolie, in varsta de 37 de ani, a declarat ca vrea sa se supuna unei operatii de extirpare a ovarelor, inaintea varstei de 40 de ani.
In editorialul publicat in The New York Times, Angelina Jolie a marturisit ca motivatia sa principala, pentru acest gest extrem, au fost copiii sai, dar si faptul ca si-a vazut propria mama, pe Marcheline Bertrand, murind de cancer ovarian, la 56 de ani.


Comenteaza acest articol

ANGELINA JOLIE lovita din nou de cancer! Cata dreptate a avut cu operatia!

by   1 min
0