Home > Fashion > Ponturi inedite care te vor ajuta sa nu-ti dai toti banii pe haine

Ponturi inedite care te vor ajuta sa nu-ti dai toti banii pe haine

Sa-ti infranezi pofta pentru shopping reprezinta una dintre cele mai mari provocari careia trebuie sa ii faci fata in perioada sarbatorilor de iarna. Magazinele din centrele comerciale, care sunt amenajate imbietor, au tot felul de oferte generoase, extrem de greu de ocolit. Stim ca este foarte dificil, pentru o femeie care isi doreste sa fie mereu in pas cu moda, sa-si controleze pasiunea pentru shopping. Insa nu este imposibil! Descopera, in continuare, cinci ponturi inedite care te vor ajuta sa nu-ti dai toti banii pe haine si incaltaminte.

Cumpara doar cadouri

Una dintre cele mai simple variante prin care sa-ti controlezi pofta de cumparaturi este, surprinzator, shoppingul! Insa propune-ti sa mergi in magazine doar ca sa cumperi cadouri pentru ceilalti. Nimic altceva! Daca vrei sa te tii de plan, o solutie ar fi ca prima oara sa vizitezi magazinele cu incaltaminte de barbati. Apoi, poti intra in cele cu imbracaminte masculina pentru ca, la final, sa-ti rezervi timp pentru cele cu haine si obiecte de incaltaminte pentru femei.

Redescopera hainele vechi

In cazul in care nu te pricepi sa cosi, ar fi bine sa incepi sa o faci, daca vrei sa iti redescoperi hainele vechi din garderoba ta. Ai renuntat sa mai imbraci o pereche de blugi pe care ai purtat-o de cateva ori doar pentru ca a ramas fara un nasture? Nu este deloc complicat sa-ti cosi un nasture, asa ca deprinde niste abilitati de baza in ale cusutului si o sa te poti bucura, din nou, de anumite piese din dulapurile tale.

Imprieteneste-te cu un vanzator

Ai  un magazin preferat de unde obisnuiesti sa-ti cumperi haine? Atunci, o idee foarte buna ar fi sa incerci sa te imprietenesti cu unul dintre vanzatori. Astfel, nu doar ca vei fi tratat mai bine, din postura de client, dar vei primi si informatii utile despre perioadele cu reduceri foarte mari.

Graba chiar strica treaba

Daca vezi o haina care iti place foarte mult, nu te grabi sa o cumperi, deoarece s-ar putea sa gasesti un obiect de imbracaminte similar, intr-un alt magazin, la un pret mult mai bun. Totodata, cand mergi in magazinele cu rafturile si vitrinele pline, aloca-ti suficient timp ca sa poti sa „scotocesti” dupa hainele reduse. Poti sa gasesti adevarate „comori” daca esti rabdatoare si nu te deranjeaza sa „sapi” prin munti de haine.

Articole asemanatoare
cumpărături
Cum să te organizezi la cumpărături (P)
ami haine
N-ai să crezi de unde își cumpără AMI haine
cumpărături
Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă
Câteva articole din garderoba regală a reginei Victoria se vând la licitație

Comenteaza acest articol

Ponturi inedite care te vor ajuta sa nu-ti dai toti banii pe haine

by realitatea   1 min
0