Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Potriveşte-ţi nuanţa fardului cu rujul!

Dacă vrei să ai un look de succes, trebuie să te asiguri că nuanţa fardului pentru pleoape este în concordanţa cu nuanţa rujului. Iată câteva tips-uri pentru a avea un machiaj  de zi perfect:

Mai întâi, trebuie să-ţi conturezi sprincenele cu o nuanţă potrivită şi naturală. Acest lucru te va ajuta să-ţi încadrezi frumos ochii. Continuă prin a aplica un fard nude pe toată suprafaţa pleoapei pentru a  obţine un look natural. Dacă ai la îndemână, foloseşte un cleşte pentru întors genele, astfel vei da mai multă luminozitate ochilor. Să nu uiţi de rimel care trebuie aplicat atât pe genele superioare, cât şi pe cele inferioare.

În ceea ce priveşte machiajul buzelor, utilizează unul care oferă un look natural, de preferat nude. Pentru un plus de strălucire, aplică un gloss transparent.

Dacă vrei să transformi acest machiaj de zi într-unul de seară, poţi face asta foarte simplu. Conturează mai puternic sprincenele pentru a contrasta cu nuanţa rujului pe care o vei aplica. Optează pentru un ruj roşu aprins! Cât despre machiajul ochilor, nu trebuie decât să aplici un dermatograf negru. Un mic truc la care poţi apela atunci când vrei să obţii un look cu adevărat glam este să aplici mascara cu efect de gene false.

Iată şi un video pentru a-ţi ghida paşii în a obţine un look perfect:

ARTICOLE SIMILARE

Cat cantareste Adriana Bahmuteanu la 1,68 m

Din OBEZA, silueta de MODEL! Cum a slabit peste 50 kg!

WILLMARK dat afara de la “Dansez pentru tine”! Inlocuit de SOTIA unui membru al juriului

CU CINE se va insura SMILEY! Foto!

“Conchita s-a iubit cu un roman”! Afla cine arunca bomba

Fumatul ar trebui legalizat în spitale!

realitatea

Scrie un comentariu