Tabu
Image default
FASHION Slider

Premiile Emmy 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Premiile Emmy 2021 au avut loc duminică seară la Los Angeles. Cea mai mare seară a televiziunii – acum la cea de-a 73-a ediție – a fost găzduită de Cedric the Entertainer pentru prima dată. The Crown și Gambitul Damei au plecat acasă cu cele mai multe premii.

Dar cel mai așteptat moment al serii a fost cel al covorului roșu. Anul trecut gala s-a desfășurat virtual, deci nu-i de mirare că vedetele au fost așteptate cu sufletul la gură să-și afișeze ținute strălucitoare. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy are o istorie de livrare a o mulțime de rochii pline de farmec, iar starurile au purtat cele mai bune haine de seară pe care pistele le pot oferi.

Liniile dintre ecranele mici și cele mari nu au fost niciodată mai estompate, așa că are sens de ce covorul roșu de la Emmy a fost plin de modă cinematografică. Cea mai mare noapte a televiziunii a scos la iveală nuanțele de neon, pene și trenurile de o lungime colosalî. Nu este nevoie de mult pentru ca artiștii să se îmbrace, dar viziunea lor pentru Emmy a fost deosebit de vibrantă. Cele două gale – una în Los Angeles, cealaltă în Londra – au permis, de asemenea, perspective contrastante.

Dacă la Londra atmosfera a fost minimalistă și elegantă, în Los Angeles ținutele au fost mai îndrăznețe.

ARTICOLE SIMILARE

Locuri magice in Bucuresti – episodul 7

realitatea

Racoarea verii – Rulada inghetata in trei straturi

realitatea

10 sfaturi interesante care vă pot ajuta cu ușurință să găsiți blugii „perfecți”

Tabu Tabu

Raquel Zimmermann adopta stilul anilor 70 in Vogue US

realitatea

Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

Tabu Tabu

Elena Ionescu a făcut o nouă intervenție estetică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu