Tabu
Image default
FASHIONSlider

Premiile Emmy 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Premiile Emmy 2021 au avut loc duminică seară la Los Angeles. Cea mai mare seară a televiziunii – acum la cea de-a 73-a ediție – a fost găzduită de Cedric the Entertainer pentru prima dată. The Crown și Gambitul Damei au plecat acasă cu cele mai multe premii.

Dar cel mai așteptat moment al serii a fost cel al covorului roșu. Anul trecut gala s-a desfășurat virtual, deci nu-i de mirare că vedetele au fost așteptate cu sufletul la gură să-și afișeze ținute strălucitoare. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy are o istorie de livrare a o mulțime de rochii pline de farmec, iar starurile au purtat cele mai bune haine de seară pe care pistele le pot oferi.

Liniile dintre ecranele mici și cele mari nu au fost niciodată mai estompate, așa că are sens de ce covorul roșu de la Emmy a fost plin de modă cinematografică. Cea mai mare noapte a televiziunii a scos la iveală nuanțele de neon, pene și trenurile de o lungime colosalî. Nu este nevoie de mult pentru ca artiștii să se îmbrace, dar viziunea lor pentru Emmy a fost deosebit de vibrantă. Cele două gale – una în Los Angeles, cealaltă în Londra – au permis, de asemenea, perspective contrastante.

Dacă la Londra atmosfera a fost minimalistă și elegantă, în Los Angeles ținutele au fost mai îndrăznețe.

ARTICOLE SIMILARE

Walk it!: tendintele sezonului de la Hotstepper

realitatea

Naomi Watts, imaginea Ann Taylor

realitatea

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Missoni pentru H&M?

realitatea

Îngrijirea tenului | Demachierea cu prebiotice

Andreea Damian

Scrie un comentariu