Tabu
Image default
lifestyle

Prietenul la criza se cunoaste

Florin Anghel – unul dintre proprietarii Fibec Holding – s-a angajat sa ridice de la zero o statiune montana la Secaria, ce se va intinde pe 70 de hectare de pasune si 30 de hectare de padure, scrie MONEY EXPRESS. Pentru comparatie, suprafata e aproximativ jumatate din cea pe care se intinde proiectul Baneasa, unul dintre cele mai mari din sud-estul Europei.

O singura luna il mai despartea pe Anghel de obtinerea unei prime finantari – un imprumut de aproape 13 milioane de euro, pe care il negocia cu ING, BRD si Raiffeisen – imprumut prin care urma sa finanteze constructia caselor de vacanta si a unui hotel, contributia proprie fiind undeva in jurul a 7 milioane de euro. Numai ca intelegerea cu bancile a picat, iar Anghel a fost nevoit sa se gandeasca la alte solutii de finantare.

Cum bancile "vor deveni foarte scumpe", spune el, este nevoit sa apeleze la finantarea privata, din partea altor oameni de afaceri. "Suntem in discutii cu inca trei-patru prieteni ca sa intre impreuna cu noi in afacere si sa investeasca in proiect”, a declarat Florin Anghel in interviul acordat MONEY EXPRESS.

ARTICOLE SIMILARE

ACCIDENT ingrozitor la “Dansez pentru tine”!

Andrej Pejic – Supermodelul fara sex!FOTO

realitatea

Jennifer Lopez, latifundiara

realitatea

Jennifer Aniston, însărcinată?

realitatea

TEAPA imobiliara luata de Stefan Banica Jr.!

Vedeta TV si fosta coperta Playboy Romania – s-a maritat si va deveni mamica

Scrie un comentariu