Tabu
Image default
lifestyle

Prietenul la criza se cunoaste

Florin Anghel – unul dintre proprietarii Fibec Holding – s-a angajat sa ridice de la zero o statiune montana la Secaria, ce se va intinde pe 70 de hectare de pasune si 30 de hectare de padure, scrie MONEY EXPRESS. Pentru comparatie, suprafata e aproximativ jumatate din cea pe care se intinde proiectul Baneasa, unul dintre cele mai mari din sud-estul Europei.

O singura luna il mai despartea pe Anghel de obtinerea unei prime finantari – un imprumut de aproape 13 milioane de euro, pe care il negocia cu ING, BRD si Raiffeisen – imprumut prin care urma sa finanteze constructia caselor de vacanta si a unui hotel, contributia proprie fiind undeva in jurul a 7 milioane de euro. Numai ca intelegerea cu bancile a picat, iar Anghel a fost nevoit sa se gandeasca la alte solutii de finantare.

Cum bancile "vor deveni foarte scumpe", spune el, este nevoit sa apeleze la finantarea privata, din partea altor oameni de afaceri. "Suntem in discutii cu inca trei-patru prieteni ca sa intre impreuna cu noi in afacere si sa investeasca in proiect”, a declarat Florin Anghel in interviul acordat MONEY EXPRESS.

ARTICOLE SIMILARE

Sarah Jessica Parker are mâini de halterofil

realitatea

Å¢ine poveștile copilăriei departe de spital

realitatea

Competiţia celor mai buni sommelieri la Barmaniada 2011

realitatea

Festivalul Brazilor de Crăciun la Palatul Parlamentului

realitatea

Tot ce trebuie să știi înainte să-ți planifici excursia la Disneyland Paris

Andreea Damian

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu