Tabu
BEAUTY

Produsele de înfrumusețare pe care le folosește regina pentru a avea pielea catifelată și la 94 de ani

regina

Se spune că anii nu trec degeaba și atunci când suntem mai în vârstă, se văd pe chipul nostru, trădând riduri, pete și urme de tot felul. Dar se pare că această vorbă populară nu se aplică reginei Elisabeta a II-a, care la 94 de ani a îmbătrânit grațios urmând un regim de înfrumusețare care sfidează timpul.

La aproape un secol, trebuie să recunoaștem că regina arată cu cel puțin cincisprezece ani mai tânără. Deși longevitatea ei genetică (mama ei, Regina Mamă a trăit până la 101 ani) a fost un element fundamental, trebuie să știm că monarhul britanic a ajuns la această vârstă îngrijindu-și pielea cu două mărci de produse cosmetice: Elizabeth Arden și Clarins.

Cele două mărci sunt preferatele regine și conțin cremă de mâini, de față, produse de make-up și ruj.

De 55 de ani, marca americană Elizabeth Arden deține mandatul pentru produsele cosmetice ale monarhului. Este bine cunoscut faptul că mâinile și gâtul trădează vârsta, de aceea regina profită de protocolul de a purta mănuși și pălărie pentru a se proteja de soare (mai multă protecție solară, desigur) și folosește balsamul liniștitor și reparator din marcă în versiunile sale pentru mâini și față.

Odată ce pielea și mâinile ei sunt bine hidratate, regina continuă să se machieze (fapt curios, continuă să o facă singură) într-un mod foarte simplu și natural. În primul rând, ea aplică fondul de ten Ever Matte cu pudră minerală de la marca franceză Clarins, care îi conferă strălucire și își termină aspectul de frumusețe cu un pic de ruj clasic de la Elizabeth Arden într-o nuanță roz.

ARTICOLE SIMILARE

Ia-ți doctorul acasă

realitatea

Lupita Nyong’o, albita si apoi scoasa cea mai frumoasa femeie din lume

O culturistă, noua imagine a unui brand renumit de cosmetice

TEST Programul care îţi spune cât de frumoasă eşti

Miranda Kerr şi produsele de înfrumuseţare din bucătărie

Primul magazin on-line romanesc de produse de infrumusetare si de ingrijire de lux

realitatea

Scrie un comentariu