Home > What's hot > R.I.P. Luca! Unii nu cred in varianta sinuciderii! Mesajul fratelui sau, Petru

R.I.P. Luca! Unii nu cred in varianta sinuciderii! Mesajul fratelui sau, Petru

Moartea tragica a lui LUCA, fiul cel mic al lui Florin Calinescu, continua un sir de tragedii din familia actorului. Primul sau copil, o fetita, a murit la doar cinci luni de la nastere, apoi, la doar 47 ani, sotia a murit de cancer, iar in urma cu doi ani ambii parinti au disparut tot din cauza teribilei maladii. Luni, insa, tanarul si talentatul LUCA, pasionat de cinema si implicat deja in primul sau proiect international, a fost gasit spanzurat in camera sa de la Praga, acolo unde, in calitate de asistent de productie, participa la realizarea unui film. LUCA era depresiv, insa asta nu-i convinge pe unii – precum regizorul George Ciubotaru, care a stat de vorba si cu apropiati ai familiei – de varianta sinuciderii. LUCA, afectat enorm de moartea mamei sale petrecuta cand el avea varsta de 17 ani, facea tratament cu antidepresive.

Fratele lui LUCA, Petru, un tanar muzician scolit tot in Anglia, ca si Luca, la Liverpool, devastat de durere a postat pe Facebook un mesaj de o remarcabila decenta: “Apreciez toate mesajele pe care le-am primit până acum. Chiar dacă nu sunt în stare să vorbesc încă despre ce s-a întâmplat, sper că vă veţi ruga, alături de mine, pentru o lume mai bună. Va avea loc o ceremonie la sfârşitul acestei săptămâni în Bucureşti şi sper să îi văd pe câţiva dintre voi acolo. Pace şi dragoste!”.


1 Response

  1. aneta.matica

    Luca a fost un baiat foarte inteligent cu care aveai ce povestii ,avea planuri marete,nu pot sa cred ca a renuntat la ele si la noi. Nu te vom uita niciodata.

Comenteaza acest articol

R.I.P. Luca! Unii nu cred in varianta sinuciderii! Mesajul fratelui sau, Petru

by   1 min
1