Tabu
Image default
LIFESTYLE

Rabla 2022 și Rabla Plus 2022. Când începe și care sunt condițiile

Cea mai nouă ediție a programelor Rabla și Rabla Plus pentru persoanele fizice, persoanele juridice și instituțiile publice începe pe data de 30 septembrie, conform datelor dintr-un comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Banii primiți prin intermediul acestor programe, sub formă de vouchere, pot fi folosiți pentru a obține discounturi la mașini noi. Valoarea reducerilor pe care le primești prin Rabla variază în funcție de tipul vedicului nou, electric, plug-in hybrid sau mild-hybrid.

Programul se va desfășura în perioada 30 septembrie – 25 noiembrie 2022. În acest timp, românii se vor putea înscrie prin intermediul dealerilor autorizați, iar persoanele juridice vor putea depune dosarele de finanțare prin accesarea aplicației informatice puse la dispoziție de AFM.

Conform datelor AFM, bugetele totale care vor fi puse la dispoziţie pentru această etapă se împart astfel: pentru Programul „Rabla Clasic” – persoane fizice, buget de 139.898.500 lei, persoane juridice – buget de 173.300.500 lei, instituţii publice – buget de 15 milioane de lei.

Pentru Programul Rabla Plus – persoane fizice, bugetul este de 115.500.000 lei, persoane juridice – 202.303.000 lei şi instituţii publice – 15 milioane de lei. Aceste bugetele sunt însă de referință, pentru că autoritățile pot suplimenta aceste valori.

ARTICOLE SIMILARE

O prezentatoare TV a fost executată în faţa casei

Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Andreea Damian

1-0! Razboi pe bani intre BANICA JR si BRENCIU

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Playlist pentru zile ploioase: cele mai frumoase melodii pentru a combate depresia de toamnă

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Scrie un comentariu