Tabu
PEOPLESlider

Reacția fabuloasă a lui Măruță când fiica Andreei Marin a apărut în emisiunea lui 

Cătălin Măruță le-a avut ieri invitate în direct, în emisiunea lui, pe Andreea Marin și pe fiica ei, Violeta Bănică. 

Vedeta și fiica sa în vârstă de 15 ani au fost în premieră într-un platou de televiziune și au recunoscut că nu vor face un obicei aceste apariții împreună.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu mâneci luni și scurtă în partea de jos și încălțată cu pantofi cu toc, Violeta Bănică a intrat prima în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Tânăra a fost urmată de mama ei, Andreea Marin a avut o apariție foarte elegantă, într-o rochie roșie.

Amândouă s-au îmbrățișat cu prezentatorul, care a avut un scurt dialog cu invitatele lui, înainte să le poftească pe canapeaua emisiunii „La Măruță”. Cătălin nu s-a abținut și i-a făcut mai multe complimente Violetei.

Violeta Bănică a vorbit despre experiența pe care a avut-o în America, acolo unde a petrecut o săptămână intensă de învățare la Global Youth Leadership Summit din San Diego. „Am fost o experiență extraordinară. Am întâlnit elevi din toată lumea. În total am stat 10 zile, dar au fost 7 în tot acest program”, a declarat Violeta, conform protv.ro. 

Violeta vrea să studieze în SUA

La doar 15 ani, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr are mari planuri. Vrea să devină avocat, dar până atunci face voluntariat, iar acum are în desfășurare un proiect destinat tinerilor de pretutindeni. „Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu.

Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

Andreea Damian

Primele imagini cu Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

Andreea Damian

Adela Popescu, detalii despre a patra sarcină

Andreea Damian

Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Andreea Damian

Lily Collins, vedeta serialului „Emily in Paris”, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Andreea Damian

Scrie un comentariu