Home > Lifestyle > Stiri > RECORD MONSTRUOS. Un piton de 5 metri, prins in Florida

RECORD MONSTRUOS. Un piton de 5 metri, prins in Florida


Oamenii de stiinta din Florida au facut o descoperire surprinzatoare in aceasta regiune a Statelor Unite: un sarpe piton, birmanez, de 5 metri lungime si 17 centimetri grosime.
“Monstrul” cantarea 74 de kilograme si avea 87 de oua. Specialistii citati de New York Daily News sustin ca, datorita marimii si a conditiei fizice in care a fost gasit acest sarpe, se poate vorbi de un record – acest piton fiind cel mai mare sarpe gasit vreodata in Florida, cu cel mai mare numar de oua.

“Chestia asta este monstruoasa – are un diametru de aproximativ 30 de centimetri. Asta inseamna ca nimic nu-l oprea si ca celelalte animale erau in mare pericol.” – a declarat Kenneth Krysko, manager al Muzeului Istoriei si Naturii din cadrul Universitatii din Florida.

Acest piton birmanez, de culoare inchisa, isi putea sufoca si inghiti victimele, incepand cu iepuri si terminand cu caprioarele adult si crocodilii. De asemenea, oamenii de stiinta spun ca nu au cunostiinte despre existenta unui animal care sa fi fost “dusmanul” acestui piton, un pradator.

Articole asemanatoare
Charlize Theron crede că propunerea lui Trump este scandaloasă
VIDEO vizionat de zeci de milioane de oameni! Lupta dintre un piton si un aligator
Britney Spears și-a expus părțile intime în concert

Comenteaza acest articol

RECORD MONSTRUOS. Un piton de 5 metri, prins in Florida

by   1 min
0