Tabu
Image default
Concurs

Regină pentru o zi cu Magnum

Corina Cherbel este câștigătoarea concursului lansat pe www.tabu.ro, în urma căruia aceasta a beneficiat de un pictorial fashion în revista Tabu. Personajele principale: Corina și înghețata Magnum, care a transformat-o pentru o zi în regină absolută. Cu 24 de ore înaintea shootingului, Corina a avut parte de o zi de răsfăț.

Ora 10:30              
Corina trece pragul buticului de parfumuri Madison, din Dorobanți. Este așteptată de Liviu Iacov, care îi oferă o lecție de istorie olfactivă senzațională. Timp de o oră și jumătate Corina a mirosit toate parfumurile din magazin și a ascultat poveștile din spatele creării aromelor speciale. Åžtie acum că Annick Goutal a lucrat 13 ani la parfumul ,,Ce soir au jamais’’, pentru a reda emoțiile serii în care a fost cerută în căsătorie. Åži că parfumul preferat al lui George Clooney, ,,Carthusia’’ este opera călugărilor de la Mânăstirea St. Giacomo, din Capri. Dintre toate parfumurile, Corina și-a ales ,,Love’’, de la Killian, mai ales pentru aroma de prăjituri calde și pentru ambalaj, care este ravisant!

Ora 12:30                
Manichiură/pedichiură (pe scurt, mani/pedi), la salonul Blues Line de la Hilton. Måinile și picioarele Corinei au fost răsfățate cu un scrub cu cristale de zahăr, iar la baza unghiilor a fost aplicată o peliculă de protecție specială cu calciu și germeni de grâu și un ulei special pentru cuticule. I-a fost oferit un masaj regal cu unt de cacao, ,,Butter finish’’ iar Corina a ales o ojă de la OPI, ,,Little red’’.

Ora 14:00                
Tratament facial cu produse Yonka, pe bază de plante, la Blues Line Hilton. Este ultima găselniță cosmetică de la Paris. Madonna, Kylie Minogue, Kate Moss sau Eva Herzigova sunt dependente de tratamentele Yonka. Totul este natural: împachetări și infuzii de mușcate, lavandă, rosemarin, cimbru și shiparos, un masaj facial care durează o oră.

Ora 16:00.               
Åžedință de masaj la Body Art din cadrul Rin Spa. Corina a adormit învăluită de aromele bețișoarelor aromate și al muzicii indiene, din fundal.

După o astfel de zi, Corina s-a simțit pregătită de încoronarea de a doua zi, în care a devenit regină Magnum!

ARTICOLE SIMILARE

Å¢inuta de club, Ramona!

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Alexandra!

realitatea

Tabu caută: Votează echipa lui Cristian!

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Gianina!

realitatea

Å¢inută de club, Alexandra!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Andreea C.!

realitatea

Scrie un comentariu