Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Regina Elisabeta a II-a: rujul ei a servit drept „cod secret” pentru a trimite un mesaj

Pentru a transmite subtil un mesaj celor din jurul ei când se afla în mijlocul unei apariții publice, Regina Elisabeta a II-a obișnuia să-și aplice ruj pe buze. Un „cod secret uluitor”, care însemna o cerere foarte specifică.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani pe 8 septembrie 2022 la Castelul Balmoral din Scoția. Înmormântarea a avut loc luni, 19 septembrie, după zece zile de doliu. Un moment istoric și emoționant pentru Familia Regală, britanicii înșiși și restul lumii.

Extrem de populară, regina Elisabeta a II- a a devenit cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Cea care era cunoscută pentru personalitatea ei discretă și chiar misterioasă avea obiceiul să-și ascundă emoțiile. De-a lungul vieții, ea a strâns multe mâini cu șefii de stat, a primit și a vorbit cu personalități din întreaga lume, printre care Barack Obama, Marilyn Monroe și chiar Emmanuel și Brigitte Macron. Fostul ei majordom, Ian Scott Hunter, a lucrat 8 ani cu ea și a dezvăluit un amănunt foarte surprinzător despre ea într-un program numit Antiques Roadshow, la bordul Royal Yacht Britannia, difuzat pe postul britanic BBC.

El a mărturisit că regina Elisabeta a II-a avea un „cod secret” pentru a trimite un mesaj celor din jur atunci când era prezentă la un eveniment. „Cred că există un principiu conform căruia femeile nu se machiază în public”, a spus el. „Dar avea geanta pe o parte și își scotea rujul și se ruja fără oglindă sau altceva, iar asta era un semnal că era gata să plece”. Și da, potrivit lui Ian Scott Hunter, când Majestatea Sa și-a aplicat rujul emblematic în public, ea a vrut să spună în liniște că vrea să plece.

Nu este singurul gest „secret” pe care se spune că l-a folosit Regina. Potrivit lui Kristen Meinzer, care a realizat un podcast numit The Royal Report, publicat în Newsweek, „geanta de mână nu era acolo doar pentru a păstra bunurile de preț ale reginei”. Ea a explicat: „Dacă stătea la un eveniment și se amesteca cu oamenii și vorbea și își balansa poșeta de la un braț la altul, ea indica personalului ei că și-ar dori ca cineva să pună capăt conversației”. De asemenea, pentru a indica că vrea să plece în timpul cinei, ar fi obișnuit să-și pună geanta pe masă, pe podea sau să-și răsucească verighetele în jurul degetelor.

ARTICOLE SIMILARE

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 3 din „Emily in Paris”

Andreea Damian

Dora Maar nu mai este „Femeia care plânge” a lui Picasso

Andreea Damian

Cum arată acum casa din „Singur acasă”. FOTO

Andreea Damian

Craig Mazin, creatorul miniseriei Cernobîl, mai dă o șansă seriei Piraţii din Caraibe, dar fără Johnny Depp

Andreea Damian

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Tabu Tabu

Jazz pic – noua poziție favorită a influencerilor pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu