Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Relațiile la distanță, în ce condiții pot funcționa

Dacă ai o relație la distanță cu siguranță treci sau vei trece prin momente de cumpănă. Cu toate acestea, nu trebuie să lași loc gândurilor rele în viața ta. Relațiile la distanță pot funcționa în anumite condiții.

De cele mai multe ori relațiile la distanță se termină rău. Gelozia este principalul factor care generează certuri și tensiuni în cuplu. Așadar, am putea spune că o parte a soluției constă în eliminarea geloziei din ecuație.

Sigur, poate părea ușor în teorie, însă practica dovedește aproape de fiecare dată contrariul. Și este normal să fie așa, în special atunci când vorbim despre relațiile la distanță. Până la urmă, cât de confortabil poți fi atunci când partenera sau partenerul tău nu este lângă tine?

Dar există și relații care au trecut cu brio de bariera distanței. Și s-au transformat în căsnicii reușite. Care este secretul? Hai să vedem cam ce poți face pentru a reuși într-o relație la distanță.

Citește și despre motivele pentru care femeile sunt primele care intentează divorțul.

Ce să faci dacă ești într-o relație la distanță

Chiar dacă partenerul sau partenera nu este mereu lângă tine asta nu înseamnă că infidelitatea este o regulă. Oamenii au relații extraconjugale cam în orice tip de situație, așadar, distanța nu este un factor hotărâtor. Se poate ajunge și acolo, însă nu distanța este principalul motiv pentru care relațiile la distanță se termină cu infidelitate.

Comunică cu partenera/partenerul dar evită exagerările

Comunicarea în relație este oricând utilă. Este mereu bine să te interesezi de persoana pe care o iubești. Însă, atunci când exagerezi dai senzația că vrei să controlezi. Că faci pe detectivul. Iar acest comportament transmite lipsa încrederii. Ceea ce duce la apariția discuțiilor și a reproșurilor.

Iar o relație la distanță nu are nevoie de certuri. Este greu să poți susține o ceartă când persoana cu care ai o neînțelegere nu este lângă tine. În relația la distanță este și mai greu având în vedere că împăcarea nu se termină în dormitor.

Așadar, comunică. Însă nu transmite semnalele greșite. Dovedește că ai încredere în persoana de lângă tine. Transmite siguranță și empatie. Nu uita, nu ești singurul implicat într-o relație la distanță.

Sinceritatea e cea mai sănătoasă

Atunci când simți că ești nesigur, sau că gelozia își face apariția, vorbește cu persoana iubită. Explică-i totul pe un ton calm, fără reproșuri. Discutați și o să vezi că vă liniștiți reciproc.

Nu aștepta să se strângă frustrările. E important să vorbiți chiar de la început. Dacă ții în tine, la un moment dat vei refula. Și totul se va transforma într-o mare ceartă care nu duce la nimic bun.

De exemplu, în cazul bărbaților implicați în relații la distanță pot interveni și probleme psihologice legate de potența la bărbați. Este exact lucrul pe care să îl discuți cu partenera. Poate părea ceva super personal și așa și este. Tocmai de aceea, la final, veți fi mult mai apropiați.

Evadați ori de câte ori aveți ocazia

Dacă vă vedeți rar, atunci când o faceți, trebuie să conteze. Așa că, planificați excursii scurte. Încercați să ieșiți din rutina relației. Faceți lucruri care să mențină apropierea dintre voi. E important să vă reîndrăgostiți unul de altul de fiecare dată când vă vedeți. Energia pe care o strângeți în aceste evadări o să vă dea putere să rezistați până la următoarea întâlnire.

Un strop de dragoste, de la distanță

Chiar dacă sunteți departe unul de celălalt asta nu înseamnă că pasiunea trebuie să dispară. Există soluții prin care să mențineți dorința vie. Și chiar să o consumați.

Sexul prin telefon, apelurile video și mesajele sexi sunt mereu modalități prin care condimentați relația voastră. După o astfel de experiență o să aveți zâmbetul pe buze timp de câteva zile bune.

Oricum ai privi lucrurile, este bine să fii spontan. Distanța nu trebuie să fie o problemă, ci o provocare.

Sper ca sfaturile de dating să te ajute să ai o relație la distanță cât mai în folosul tău. Nu uita, gelozia este dușmanul tău cel mai aprig. Luptă cu el zilnic. Ține minte, nu ești de unul singur în relație, așa că apelează mereu la persoana iubită.

ARTICOLE SIMILARE

SCUFITA ROSIE, versiune noua! JORDAN CARVER “interpreteaza” noua SCUFITA ROSIE

realitatea

Cea mai GRASA femeie din lume – hiperactiva sexual!

Iker Casillas e topit după ea! Sara Carbonero, supersexy pe plajă, în Caraibe

Si-a vandut VIRGINITATEA pe internet! Ce au facut parintii!

Aceste clişee ne dor (6): Virginitatea e o virtute / un blestem

Friendzone. De ce?

Scrie un comentariu