Home > beauty > Rita Muresan: “Kilogramele in plus sunt protectia noastra. Nu stim niciodata in ce situatie ne pune viata”

Rita Muresan: “Kilogramele in plus sunt protectia noastra. Nu stim niciodata in ce situatie ne pune viata”

Rita Muresan a acordat un interviu in care a vorbit despre spiritualitate, despre ea, dar si despre kilogramele in plus pe care le acumulase, dar de care a reusit sa scape, acum aratand foarte bine.

“Kilogramele in plus sunt protectia noastra. Nu stim niciodata in ce situatie ne pune viata” Creatorea de moda spune ca exista nenumarate cauze care duc la acumularea de kilograme. Insa, aceasta experienta a invatat-o sa nu judece oamenii dupa infatisare.

„ Acumularea kilogramelor poate avea mai multe cauze: fizice, psihice sau spirituale. De multe ori, acele kilograme in plus sunt protectia noastra. Nu stim niciodata in ce situatie ne pune viata si ce avem de invatat sau rezolvat. Prin natura meseriei mele, am fost de multe ori in situatia de a judeca persoanele din punct de vedere fizic, chiar si involuntar. Lucram cu un tipar “perfect”, aratam la fel si ma invarteam printre oameni de acelasi gen. Insa viata m-a dus si in partea cealalta si acum inteleg multe. Suntem oameni, suntem supusi greselilor, iar experientele ce vin peste noi ne invata lectii. Daca am invatat ceva pana acum este sa nu mai judec. Nimic si pe nimeni! Pentru ca orice judecata se intoarce si te trezesti pus in situatia aceea ca sa vezi si tu cum e sa te judece altii”, a spus Rita Muresan pentru www.tonica.ro.

Articole asemanatoare
Noul meniu al RITEI MURESAN dupa cura drastica de slabire
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!
Rita Mureşan a DEZVĂLUIT SECRETUL prin care a slăbit ZECI de KILOGRAME
Cum a slăbit Rita Mureşan 40 de kg într-un timp record: «Nu am slăbit până când…»

Comenteaza acest articol

Rita Muresan: “Kilogramele in plus sunt protectia noastra. Nu stim niciodata in ce situatie ne pune viata”

by   1 min
0